drahonak Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Ahoj pratele dnes se me nejak pomatla kontrolka mazani kdyz nastartuju auto sviti roztocim nad 2tisice a zhasne kdyz je auto na miste tak od dvou tisic vyse nesviti ale kdyz jedu tak si blika jak chce nevim cim to je olej v aute mam co by to mohlo delat a jak to zjistit byl bych nerad aby se me motor drbnul Citovat
drahonak Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 je ho tam u druheho dilku na merce coz je celkem dost si myslim mel bych kdyztak zkusit dat vic? to neni snad na skodu ne kdyz je vic oleje nez min Citovat
Butrus Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Vic nez MAX urcite ne, diky vysoke hladine hrozi vystreleni gufera na klice, protoze se klikova skrin motoru natlakuje. Nechal bych v servisu zmerit tlak oleje (na volnobeh a na zvysene otacky), pokud to bude ok, zameril bych se na snimac tlaku oleje (jestli nekeca). Citovat
drahonak Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 muze se tedy neco stat? kdyz tam olej je ale to asi muze jako s vsim tak snad to nejak vyresim a nebude to stat nejaky miliony Citovat
JanoRS Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 no pokial tam mas slaby tlak tak to nebude mazat ako ma, moze to byt napr. aj zanesene sitko karbonom v olejovej vani.... to by mozno aj sedelo na to co opisujes.... Citovat
drahonak Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 tak jsem dnes prisel na to co to je.. cidlo to neni zkousel jsem a problem trval dale takze uz jnom dalsi moznost jsou Saly (dosedaci vystelky na klice ) nevi nekdo kde koupit popripade kolik stoji diky moc Citovat
Jimmy106 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Nechci te strasit, i ja doufam, ze muj pripad byl jiny, ale u jednolitru jsem mel to same. Nejdriv to blikalo, pak svitilo stale. Pricital jsem to nejakemu sotkovi v elektrice, protoze oleje bylo dle merky dost. No a jednou jsem takhle jel a ozvala se jen rana a auto neslo. Pod autem obrovska ropna skvrna od olele. Vyletla mi ojnice. Citovat
drahonak Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 dekuju za rady ale tedka spise hledam kde koupit kolik to stoji a jak to montovat jinak auto uz je odstavene aby se me nehnipnul motor protoze potom by to bylou koupit novej Citovat
ivanh Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Ja mam sice 206 ale tiez 1.1 Mne robil to iste, na volnobeh svietil a z otackami nad 2000 zhasol. Bolo ro tesne pred vymenou oleja. Tak som ho vypustil a vybrel vlozku olejoveho filtra. Mam vlozku ktora ma taky kolik a ten bol zlomeny takze bol priskrteny prietok oleja. Po vymene vsetko OK. Citovat
drahonak Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 taky mam tenhle problem je tedy mozne a nejlepsi asi vypustit olej sundat vanu a zkontrolovat vnitrek? Citovat
drahonak Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 tak zitra snad dodam dalsi fotky dnes jsem prisel snad na Kamen urazu mel jsem prsklej saci kos a vracel se me tlak sad to bude tim zitra dam fotku jak to vypada se roztrhnete :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.