aldaa Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Nazdar kabrioletaci jsem tu nový a potřeboval bych poradit ohledně stahování střechy.Minulý rok v létě jsem koupil 306 cabrio s funkční a zachovalou střechou.Celé léto jsem ji používal denně(když nepršelo).Na podzim jsem to zazimoval do průjezdu.Baterku jsem tam nechal přes zimu protože tam nemrznulo, ale i tak se nepoužíváním auta stejně vybila, tak jsem ju nabil a ten den bylo hezky tak jsem hned chtěl stahnout střechu.Zadní část s oknem se normálně nadzvedla za ní se nadzvedl plechový kryt, zadní část šla dolů a s ní i celá střecha se začla skladat do prostoru pro ní, jenomže teď jakoby jí něco vadilo a není schopná se tam vměstnat-je slyšet jak se u konce čerpadlo trápí a ikdyž není střecha pořadně namačkaná tak se začne sklápět zadní dekl ale v této fázi už pouštím tlačítko aby ten zavírající se dekl neudělal nějakou paseku.Dokonce jsem zkoušel i té střeše pomoct tím že jsem ju tam tlačil ale i tak nic.Poradíte mi někdo co s tím nebo se tou vybitou baterkou musí naučit nějaký koncový polohy té střechy?Celý jsem to promazal poutahoval oleje je dost ale stále nic.Popřípadě bych k vám i dojel když to nebude přes půl republiky.Zatím dík moc Citovat
aldaa Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Tak co nenajde se nějakej koumák co by poradil? Citovat
Andreww Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Maximálně mě napadá, jestli tam někde nemůže být vzduch. Bohužel nevím, jestli se to nějak odvzdušňuje nebo jak. Mám cabrio asi 14 dní, takže to ještě nemám moc prozkoumané. Navíc moje střecha je zatím nefunkční viz příspěvek níže Citovat
Bucman Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Čau, znám řešení tohoto problému:-D,ve střeše je taková výstuha která se má při stahování pohnout ale je na gumičkách který jdou časem do .... a neplněj svuj učel..zkus jí pomoct rukou,nebo kdyžtak napiš a zavoláme si. Citovat
aldaa Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 zdarec nevím přesně kterou vyztuhu myslíš a kterým směrem jí mám tlačit.Včera sem se na to zase díval a pořád se mi zdá jako by ta střecha se tam neměla vlézt a navíc jako by se jinak skladala a dokonce to vypada jako by se ta látka motala mezi ty samotný ramena a skřípala se mezi něma možná se mě to jenom zdá když to fungovalo tak sem se po tom nedíval.Auto mám doma až kolem páte přítelkyně s ním jezdí do práce a zavolat si můžem moje číslo je 777984085 zatím dík Citovat
Fararx Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Zdravím, taky mám tenhle problém, prosím nahoďte tu nějaké foto .)) začlo mi to dělat po nehdě, tak snad to pomůže ta vaše rada .)) BTW: neznáte nějakého opraváře na střechy morava?? Potřeboval bych nějaké věci doopravit. Předem díky Citovat
aldaa Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 tak stále čekám na fotky a nic tu není Citovat
Jacobsoon Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 zdravim všechny se sluncí ve tváři.. škoda že vám nemůžu poradit, střechu stahuji manuálně, občas je to sice otrava, ale je to rychlejší a mam jistotu že to stáhnu... Navíc se střechou jezdím málo kdy. Jen mě napadlo, nebylo by od věci založit v sekci modely Cabriolety (205,206,306,307 atd..) Citovat
aldaa Odesláno 12. červen 2012 Autor Odesláno 12. červen 2012 tak je to opravdu tou výztuhou ve střeše.Když jí rukou pomužu tak to funguje, takže stačí vyměnit dva gumové pásky, které tu výztuhu podzvedávají a problém bude vyřešen.Díky za radu Citovat
Andreww Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 A kde přesně jsou? Je možné, že budu mít stejný problém. Díky Citovat
Fararx Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Aldo, byl bys tak prosím hodný a vyfotil, které to pásky jsou? Předem díky moc ;-) Citovat
Andreww Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Fararx: Ty jsi to žluté cabrio z kasáren co? Jezdím kolem něho každý den do práce Někdy cabriem, nekdy pětidveřákem Citovat
Fararx Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Andreww: Yop, to je moje .) cca tak měsíc jsem tě asi potkal u té pekárny co tam vznikla na rožku.)) Citovat
Andreww Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Jj, to jsem byl já. Zdravení proběhlo Jezdím do té pekárny každé ráno, mám to kousek od práce Citovat
milan78 Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 zdar , ja som mal vytahane gumenne pasy co drzia zadny ram - ten na ktorom je okno, ale mne sa tie gumy prejavovali tak, ze ked som skladal strechu predny diel rovno praskol o ram predneho okna a nedrzal otvoreny pokial sa nezlozi zadny diel na plato kufra... http://pokec.azet.sk/pagac78/fotoalbumy?i9=636cea0c0825#/pagac78/fotoalbumy/help-for-sergio-from-club-forum-peugeot/ft-13680898?i9=636cea0c0825 Citovat
Andreww Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 O víkendu by mělo být hezky, tak na to mrknu. Díky milan78 Citovat
Fararx Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 To Milan: Jaký způsobem jsi vymenil ty gumy. Díval jsem se na to to bych musel nějak sundat plachtu, abych se dostal pořádně ke všem těm nýtkům, kterýma je to uchycené na ramu střechy. Nebo jsi jen nějak ručně přešil tu starou novou gumou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.