Vokurka Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 zdravim všechny neměl někdo zkušenosti s kotoučovou zadní nápravou? jeden tmen nefunguje tak jak má dá se nějak rozdělat nebo se musí vyměnit? dík moc za rady Citovat
Bery62 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Ahoj. Řešil jsem podobný problém, sjeté zadní destičky, nefunkční ručka. Nejlepší je odšroubovat brzdič z nápravy a upevnit ho do svěráku. Pístek se z brzdiče vyšroubuje, je tam normální závit - doprava zašroubuješ, doleva vyšroubuješ, nejlépe opatrně sikovkama za okraj pístku. Pozor na prachovku. Uvnitř brzdiče Ti zůstane závit na který ze spodu tlačí páka ruční brzdy. Má gumový o kroužek, vyjmeš a vyčistíš a namažeš. Vše jde rozebrat, je to jištěný segrovkou, málo místa ale jde to. V pístku je protikus s vnitřním závitem, také jištěný segrovkou, také rozebrat a vyčistit. Pod prachovkou(v drážce kde sedí prachovka) která kryje pístek v brzdiči, je dírka z vnitřního prostoru pístku - musí být volná. Pokud bude některé gumové těsnění poškozené, dá se u Auto Kelly koupit opravná sada buď s pístkem nebo bez. Chce to trochu trpělivosti a na složení pomocníka na přidržení. Ještě budeš potřebovat přípravek kterým zatlačíš pístek zpět do brzdiče a zároveň otáčí pístkem.Ještě pár fotek vnitřností. Citovat
Vokurka Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 díky moc já uš jsem dal třmen do kupy tak ručka chodí ale na nožní to nenabrzdí mam podezření na regulátor tlaku tak uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.