Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,chcel by som sa opýtať je to P307 1,6hdi 80 kw 2006 či má v nádržke na aditívum fapu snímač minimálnej hladiny a či upozorní vodiča na displaji na nízku hladinu,alebo si berie RJ údaj ,ktorý bol naprogramovaný cez PP2000 na kilometrický priebeh.Ktorý údaj má vačšiu prioritu pre RJ?Ja mám asi 1,5cm hladinu a zatial mi nič display nehlási tak neviem na čom som.Mám nabehnuté cca 86 000 km,je možné tento systém oklamať ?Nekupoval som to nové.Viacerých odborníkov som sa už pýtal,ale odpovede boli stále iné.Poprosil by som aj Strakiho 007 keby sa mohol k tomu vyjadriť ako tento systém funguje.Ďakujem.

Odesláno

Ano upozorní na nízkou hladinu. Teď záleží jestli nemáš udělaný FAP Off a v nádržce nemáš jen náhražku. Jsou různí kutilové kteří vymlátí FAP a do nádržky nalijí třeba naftu. To ale asi u tebe nebude pokud máš opravdu najeto 86000 km.

Odesláno

Minule som natankoval plnú nádrž a prešiel som asi 400m a auto som odstavil a zamkol.Po krátkej chvíli keď som bol ešte pri aute tak som počul ako mi vrčí čerpadlo aditíva pod autom.Teraz neviem,keby som mal Fap off,tak by to vrčať malo,alebo nemalo?Nepoznám systém toho odstavenia fapu,či aj to čerpadlo aj ten celý systém ako je znefukčnený.

Odesláno

To slyším poprvé, že je slyšet čerpadlo aditiva. Pokud se jedná o FAP off, tak to je právě těžké. Jsou firmy a mechanici kteří to odfláknou (viz. příspěvky některých členů zde na foru) a potom jsou problémy. Ale být tebou tak pokud nemáš problémy a žádné hlášky nenaskakují, tak to neřeš a jezdi. Až bude auto něco potřebovat, tak si řekne samo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...