lamancha Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Je tu nekdo , kdo by poradil uplnemu zacatecnikovi, nevim jak zapojit el. motorek, jsou tam tri kondiky ci co na jeden motorek a jeste jeden \"valecek\" a nekde jsem potratil navod:bojim diky Citovat
Capy Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Teď si nejsem zcela jistej už dloho sem to neviděl a nezapojoval.Mam zato že je to takhle.jeden z plusu na kostru motorku(pláš?)Druhej z mínusu na kostru.Třetí bejvá silnější mezi plus a mínus.Váleček teda netušim co je Asi taky nákej kondik nebo odpor nebo dioda.Vždycky sem viděl jenom ty tři kondiky.Kdyžtak to někde vyhrabu. Citovat
Bohouš Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Rád bych pomohl, ale mám model se spalovacím motorkem a elektro je pro mě španělská vesnice Citovat
lamancha Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 diky, zasel jsem se poptat do obchodu (na netu mi poradili to same co Capy) a tam me zase krapet zblbli, rekli, ze staci jen ten kondik mezi vyvody:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.