Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj. mám problém. pokud mám víc jak třičtvrtě nádrže a je teplo jako třeba včera a dnes. a navíc parkuju trochu zkopce, tak mi utíká benzín z nádrže. celkem hodně. teče to přímo víčkem. pokud víčko sundám hodně si odfoukne. čím to může být? je tam někde nějaký systém, který by měl umožnit volně unikat výpary z nádrže?

Odesláno

Zrovna jsem chtěl napsat podobný topic ..

Dnes jsem sel v poledne k autu a citim benzin. Tak se podivam k pravymu kolu pod nadrz a benzin mi tam vesele kapal na zem. A nebylo toho malo. Kdyz jsem nastartoval, tak to se to zlepsilo. Jel jsem za svagrem, aby se mi na to mrknul, ale kdyz jsem prijel, tak to koleno, ktery bylo mokry od benzinu bylo suchy a po benzinu ani pamatky. Svagr to koleno hmatem zkouknul a dal jsme to nechali byt. Kdyz jsem pak prijel domu, tak to bylo ok, do doby, nez jsem doma zjitil, ze jsem si neco zapomnel v aute. Vratil jsem se a koleno zase mokry od benzinu (ale kapalo to jen trochu). Bezel jsem domu pro fotal, lec nez jsem ho nasel, tak uz to zase bylo suchy .. Nevim, co s tim. Uz jsem to resil pred 2 lety, kdyz jsem Pezotka 106 (r. 95)koupil, ale problem je, ze to teklo nepravidelne. Pomohlo to, ze jsem tankoval min jak polovinu nadrze. Ted jsem natankoval dvakrat plnou a vratilo se to. Ikdyz mozna to je neco jinyho. Prikladam foto s jeste trochu patrnymi stopy po benzinu. Nad tim kolenem je takova trosku trhlinka, ale z ty to neteklo. Navic jeste tak 3 cisla nad ni byl benzin.

Neresil nekdo podobny problem?

[upravil dne 17/3/12 21:02 od moby78]

post-29371-14109622853201_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...