Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Artinovo 206 - svítící kola + co za podvozek?

Recommended Posts

Odesláno
Nehádejte se děti, prvním sem já a je to :bacha:D

Když by jsi to pustil na ND, zamlouvám si lištu nad SPZ :aut

[upravil dne 9/4/12 20:20 od Tom_206]

Tu si vzít můžeš:D:DJá bych si koupila sedačky a ještě mřížky ventilace:aut

[Edited on 9/4/12 19:29 by Kristýnka]

Odesláno

tyjo, tak to musela být pořádná šupa! Fuj! Vypadá to opravdu hrozivě, tak hlavně že jsi okay.

Koukám, jestli se ti opravy vyplatí (?), už jak se tak vidím z fotek a v poměru kolik jsem dávala já a jak jsem to měla švihlé...

abys nedal za opravy víc jak za druhé auto...

[upravil dne 9/4/12 22:08 od Nanjua]

Odesláno
mustr najdeš na netu :) Jinak oprava 20 tisíc... to je hodně málo, spíš bych počítal tak 25 - 30 ;) Ono se to nezdá ale až se do toho pustíš, tak to bude peněz jak... :) Rozprodáním aspoň něco vyděláš :)

Nanjua měla o dost mín bouchlé a stálo to 25t ..... tohle vidím na podstatně víc aby to bylo zas v top stavu

Odesláno

Přema: Bral jsem to odhadem, když by si to všechno spáchal doma na koleni :) To by se do těch 30 000 mohl i vejít...možná :)

EDIT: Ale když tak nad tím uvažuju... Před pár lety nám někdo jen lehce odřel celej bok na Toledu a celej levej bok vyšel na 25t. ...tak tohle by vyšlo ještě o dost dráž teda :myslim

[upravil dne 9/4/12 22:13 od Tom_206]

Guest Kamik-N
Odesláno

Kristýnka, Tom_206 se hádejte :-) o co chcete, ale já jsem o proti vám V.I.P u něj :D takže dostanete prd :D

že jo Martine :P já věřím že to auto dáš do pořádku ;-) pak složíme zadek ;)

Odesláno

Jak sem psal, dělam v autolakovně.. lak mě opravdu netrápí auto dokážu zakytovat a cele stříknout za cca 10 000kč... ale to bych ted neřešil řešil bych střechu, když ji fiknu na vrakárně tak řekněme že za ni dam 2 000? možná mín. Nove blatníky 600kč kus, nova kapota 1500kč, novej nárazník komplet 2 000, rameno tlumič 2 500kč, čelní sklo na pojistku, zrcátka 2000kč nějaká příprava pod lak aby to nerezlo cca 3 000kč, nějaká blbosti jako chladič, světla . Dostanu se na cenu kolem 20 a auto bude pojizdne. Zbytek se dořeší časem až budou penízky...

Kamík : VIP... trošku tak každopáně sem stebou aspon mluvil v realu :D ale taky doufam že se auto budsloží nebo přeskládá... Zejtra du stejně k doktoru a budu pár dní doma takže stejně nic řešit nebudu moct.. snad potom se to začne hejbat..

JInak otázka bokem... když seženu kastli která je okolo roku 2000 s předpokladem že v tom byl muj motor pujde tam přendat interier? nejsou tam nějake velek rozdíly? nevíte?

[Edited on 9/4/12 21:32 by artin]

Odesláno

Díky, mě de spíš o to zda pudou dát airbagi do sloupku a jestli se třeba neliší držáky sedaček, palubovky, nárazníky, blatníky a tak. S tou elektrikou sem počítal.

Odesláno
Kristýnka, Tom_206 se hádejte :-) o co chcete, ale já jsem o proti vám V.I.P u něj :D takže dostanete prd :D

že jo Martine :P já věřím že to auto dáš do pořádku ;-) pak složíme zadek ;)

Kdopa se Nám to tady probudil;):aut.....by jsi to jen každýmu skládal na zadek, ale skutek utek:aut:aut:cool::D

Odesláno

Asi bude problem s airbagmy v stlpikoch nahod foto ako su uchytene a pozriem na mojom ci tam je neaka priprava.Mam sice 2003-ku ale nevsimol som si na stlpiku neaku moznost uchytenia .

Odesláno

Škoda jí,byla fakt nádherná.Jak bylo psáno,spíš bych pokouknul po jiné kastli nebo celku s potkaným motorem,nějakou \"holina edition:D \" za pár korun a co půjde přeskládal....

Odesláno

sem druhej den doma a marodim... to je horší jak vezení hlava plná myšlenek jak auto vypadá.. ted na něj momentálně prší.. teda auto je zaplachtovane, ale zespodu de na auto pod plachu vlhkost :( už aby byl víkend se nemužu dočkat az to rozeberu.

Mam dotaz.. potřebuju sehnat tlumič a rameno aby auto bylo pojizdne otazka zní... potřebuju ty věci přesně z 1.6 nebo je to uplně jednou , maj všechny motorizace stejnej podvozek? De mi jenom o to, to postavit na kola a aby se to hýbalo... nějaká geometrie a dobré čepy mě nezajímaj :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...