fizzy Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Zdravim priatelia, mam takyto problem. Auto mi zacalo velmi hucat z motoroveho priestoru, akoby som nemal vyfuk, a vykon sa rapidne znizil. Po dvoch tyzdnoch statia v servise hucanie zmyzlo, ale po prejdeni asi 20km opat zacalo. Uz bolo napichnute na diagnostiku (hlasilo chybu v cerpadle ale nedala sa vyresetovat), v servise mi s tym nevedeli pomoct, lebo cerpadla LUCAS nerobia. To iste v druhom servise. Tak som ho zobral k znamemu a ten mi ukazal taky maly spinac, ktory ked odpojil, tak motor zacal opat rachotit. Ked ho zapojil po chvili bol motor kludny. Zevraj to je spinac predvstreku. Ma s tymto niekto skusenosti? Nevie niekto ako sa to presne vola? pripajam foto EDIT: jedna sa o: Peugeot Partner 1.9D 51kW r.v. 2003, kombi 5-miestne [upravil dne 15/3/12 14:24 od fizzy] Citovat
PPartner Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 jeden konektor je na stop ventil a druhý je n a ten spínač na páce plynu.řeím stejný motor ale problém mám ve startování a toto mi zatím chodí.nešlo by to jen poštelovat???jsou tam dva šroubky které se nesmí ale při seřízení musí povolit.tad ymá kontakt kdo by toi pesněji poradil zidane.10@centrum.cz Citovat
fizzy Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Dakujem, skusil som ho kontaktovat Citovat
fizzy Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 Takze cievka predvstreku uz nereaguje, treba zohnat novu. Nema niekto nahodou na predaj? Citovat
fizzy Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 Nasla sa. Takze nova za 90eur. V utorok dorazi. Dam vediet ci to pojde ako ma Citovat
PPartner Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 kde jsi ji našel,dej mi kontakt.co startování to při špatné cívce nezlobilo???začalo mi to totiž taky zlobit,jak se to ohřeje tak rachotí jak kladivo o kovadlinu Citovat
fizzy Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 Startovanie je bezproblemove ale motor rachoti presne tak ako pises, akoby kov o kov. Je to vraj koli nepravidelnosti vstrekov pokym sa motor zohreje. Ked isiel motor normalne (zo zaciatku to rachotilo iba obcas) a v servise odpojil tu cievku tak to zacalo rachotit. Tu je inzerat na tu cievku: http://auto.bazos.sk/inzerat/12821247/Solenoid-ventil-predvstreku-VolvoMitsubishiFordFiatCitro.php Citovat
PPartner Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 díky.mě to začne rachotit až při 80-90 telotě.akorát mám problém že mi to zatepla ani nestartuje,asi to nebude jen jediná závada:o:o Rapala ohodnotil 1 Citovat
fizzy Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 Nie som technik, iba \"uzivatel\" auta tak moc neporadim, ale drzim palce pri analyze problemu, urcite niekto iny poradi. Mne v dvoch predchadzajucich servisoch iba navrhli vymenit cele cepradlo Citovat
PPartner Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 to už jsem taky slyšel ale nedalo mi to a raději si to řeším sám,každý chce jen prachy a výsledek žádný.dám vědět co a jak bude dál....ať nám to vrčí:) Citovat
PPartner Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 ještě mě napadlo jestli to nemůže být chyba prvního vstřiku,ale zítra bych měl mít cívku zapůjčenou tak uvidíme co je špatně Citovat
PPartner Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 cívku nemám a čerpadlo stále zlobí.asi ho nechám prohlídnout;) Citovat
fizzy Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 Takze cievka vymenena a auticko brouka ako nove Este pred par mesiacmi mi vibrovalo pri 2tis. otackach a teraz nic. cize ta cievka uz davnejsie odchadzala. Toho inzerenta mozem len odporucit. V sobotu som s nim volal a v utorok som uz mal cievku doma. Citovat
PPartner Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Tak to gratuluji.já se pořád nemůžu rozhodnout jestli to mám nechat repasovat celé a nebo zkusit jen tu cívku:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.