Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim priatelia,

mam takyto problem. Auto mi zacalo velmi hucat z motoroveho priestoru, akoby som nemal vyfuk, a vykon sa rapidne znizil. Po dvoch tyzdnoch statia v servise hucanie zmyzlo, ale po prejdeni asi 20km opat zacalo.

Uz bolo napichnute na diagnostiku (hlasilo chybu v cerpadle ale nedala sa vyresetovat), v servise mi s tym nevedeli pomoct, lebo cerpadla LUCAS nerobia. To iste v druhom servise. Tak som ho zobral k znamemu a ten mi ukazal taky maly spinac, ktory ked odpojil, tak motor zacal opat rachotit. Ked ho zapojil po chvili bol motor kludny. Zevraj to je spinac predvstreku.

Ma s tymto niekto skusenosti? Nevie niekto ako sa to presne vola?

pripajam foto

post-41295-1410962276278_thumb.jpg

EDIT:

jedna sa o:

Peugeot Partner 1.9D 51kW

r.v. 2003, kombi 5-miestne

[upravil dne 15/3/12 14:24 od fizzy]

Odesláno

jeden konektor je na stop ventil a druhý je n a ten spínač na páce plynu.řeím stejný motor ale problém mám ve startování a toto mi zatím chodí.nešlo by to jen poštelovat???jsou tam dva šroubky které se nesmí ale při seřízení musí povolit.tad ymá kontakt kdo by toi pesněji poradil

zidane.10@centrum.cz

Odesláno

kde jsi ji našel,dej mi kontakt.co startování to při špatné cívce nezlobilo???začalo mi to totiž taky zlobit,jak se to ohřeje tak rachotí jak kladivo o kovadlinu

Odesláno

Startovanie je bezproblemove ale motor rachoti presne tak ako pises, akoby kov o kov. Je to vraj koli nepravidelnosti vstrekov pokym sa motor zohreje.

Ked isiel motor normalne (zo zaciatku to rachotilo iba obcas) a v servise odpojil tu cievku tak to zacalo rachotit.

Tu je inzerat na tu cievku:

http://auto.bazos.sk/inzerat/12821247/Solenoid-ventil-predvstreku-VolvoMitsubishiFordFiatCitro.php

Odesláno

Nie som technik, iba \"uzivatel\" auta :D tak moc neporadim, ale drzim palce pri analyze problemu, urcite niekto iny poradi. Mne v dvoch predchadzajucich servisoch iba navrhli vymenit cele cepradlo :(

Odesláno

to už jsem taky slyšel ale nedalo mi to a raději si to řeším sám,každý chce jen prachy a výsledek žádný.dám vědět co a jak bude dál....ať nám to vrčí:):):)

Odesláno

Takze cievka vymenena a auticko brouka ako nove :roker

Este pred par mesiacmi mi vibrovalo pri 2tis. otackach a teraz nic. cize ta cievka uz davnejsie odchadzala.

Toho inzerenta mozem len odporucit. V sobotu som s nim volal a v utorok som uz mal cievku doma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...