Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to vypadá na vcelku dobrou cenovku, nedokážu teď z hlavy říct, když bych měl víc info, můžu se na to mrknout...

jinak u těch skel u Axy, pozor na pojistné plnění a spoluúčast, jseš s tím srozuměn...?

Odesláno

JJ jsem s tím srozumněnej. Spol. účast 5% min 5.000,- kč/ plnění jsem psal 75/75 mil. - pokud jsi měl na mysli něco jiného, tak mi to konkretizuj.

Napiš co chceš za podklady a já to sem dám. No problem...

U skel je to jakékoli okno, ovšem je tam limit 20.000,-/rok - veškerá plnění.

U kluků, co dělají u nás skla, jsem se ptal a i se senzory deště a všema těma opičárnama a prací se do toho vejdu.

Jo je tam spoluúčast... ale za ty prachy..... :-) - loni jsem jim nechal vydělat na \"mým bývalým\" Renault Megane 1,6 16V Grandtour 2006.

6 let a nějaký ten škrábanec.. prej \"už si zasloužíš nový\"... no tak mi ho tam dali. Aspoň maji naši mladí hezký výhled :D

[upravil dne 30/3/13 19:20 od Stapaka]

Odesláno

mno vzhledem k tomu, že tam má ty skla, tak si myslím, že počítat konkurenční nabídku bude hodně na hraně s cenou, protože ty skla jsou fakt za minimum a myslím že i když bych dokázal něco stáhnout, tak skla to zase o hodně cenově vyhoupnou, ale mrknu na to... máš sz

Odesláno

Já bych to teď neřešil. Ten člověk mi vyšel docela vstříc, když jsem nic nemohl najít a teprva včera jsem zaplatil složenku...:myslim

.... díky, ale počkáme... ;)

Odesláno
soukromá zpráva, úplně nahoře vpravo by ti mělo svítit červeně, že máš 1 nepřečtenou, minimálně ;)

Díky.. teprve se učím...:mrk

Myslím, že to není teď hned aktuální, ale podklady pošlu, už jenom z důvodu že si máme pomáhat...:roker

a teď jeden , asi divnej dotaz, ale hledal jsem co by stálo placené členství - no ale asi jsem slepej - já to nenašel. Nenašel jsem cenu příspěvku :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes má oficiálně končit sleva na POV ve výši 30% u pojišťovny Kooperativa

Bohužel / bohudík jsem si tuto akci \"vydupali\" a to i pro následující období do 31.12.2013.

Jak se již někteří z Vás mohli přesvědčit i stávající pojištění pojištění u Kooperativy dokáže být se stejnými riziky přes moji úpravu levnější ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

klubáci, tímto Vám oznamuji, že od zítřka 28.6.2013 do neděle 7.7.2013 budu mít dovolenou. Takže na případné dotazy a maily odpovím po příjezdu... tak se nebojte, že sem na Vás zanevřel :-):D

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak už jsem zase k dispozici... uteklo to jako voda a zase se musí makat :D

a mám tu hned malou novinku ohledně Hypoteční banky...

- lepší podmínky o úvěr bez poplatku

zvýšení pouze o 0,1% nad rámec úrokové sazby - klient neplatí nic za zpracování, sepsání a ani vedení úvěrové smlouvy.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

od 1.11.2013 dochází k úpravám slev u pojišťovny Kooperativa

Jedná se o snížení slevy na POV a HAV o 5%... výsledná sleva nad rámec bonusu může být po novu tedy u až POV 40% a u až HAV 15% s převod bonusu z POV na HAV.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chci se Optát otcimovi přišla pojistka na domácnost od čp ale výročí je už 22.12.2013 a došlo to dnes,není tam 6tydnu před výročím,jde to vypovědět pro nezachovani lhůty tech 6tydnu nebo pro nesouhlas s výši pojistky?diky

Odesláno

výroční dopis nemá vliv na výročí smlouvy, měl by však přijít v značném předstihu. Pokud se ti však cena zdá vysoká můžeš proti tomu bojovat tím, že zajdeš na pobočku a tam jim to řekneš. Důležité je, kdy je na tom dopise napsáno, kdy byl ten výroční dopis vytisknutý ;-)

pokud by si ani v jednom případě neuspěl, tak vypovědět to můžeš až zase za rok... jedině že by s tu smlouvu neplatil a ona zanikla pro nezaplacení cca za 3měs.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...