skuci Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 to vypadá na vcelku dobrou cenovku, nedokážu teď z hlavy říct, když bych měl víc info, můžu se na to mrknout... jinak u těch skel u Axy, pozor na pojistné plnění a spoluúčast, jseš s tím srozuměn...? Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 JJ jsem s tím srozumněnej. Spol. účast 5% min 5.000,- kč/ plnění jsem psal 75/75 mil. - pokud jsi měl na mysli něco jiného, tak mi to konkretizuj. Napiš co chceš za podklady a já to sem dám. No problem... U skel je to jakékoli okno, ovšem je tam limit 20.000,-/rok - veškerá plnění. U kluků, co dělají u nás skla, jsem se ptal a i se senzory deště a všema těma opičárnama a prací se do toho vejdu. Jo je tam spoluúčast... ale za ty prachy..... :-) - loni jsem jim nechal vydělat na \"mým bývalým\" Renault Megane 1,6 16V Grandtour 2006. 6 let a nějaký ten škrábanec.. prej \"už si zasloužíš nový\"... no tak mi ho tam dali. Aspoň maji naši mladí hezký výhled [upravil dne 30/3/13 19:20 od Stapaka] Citovat
skuci Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 mno vzhledem k tomu, že tam má ty skla, tak si myslím, že počítat konkurenční nabídku bude hodně na hraně s cenou, protože ty skla jsou fakt za minimum a myslím že i když bych dokázal něco stáhnout, tak skla to zase o hodně cenově vyhoupnou, ale mrknu na to... máš sz Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Já bych to teď neřešil. Ten člověk mi vyšel docela vstříc, když jsem nic nemohl najít a teprva včera jsem zaplatil složenku... .... díky, ale počkáme... Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 ... prosím... vzhledem k tomu že jsem tady ale fakt !!! úplně novej... co je SZ? Citovat
skuci Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 soukromá zpráva, úplně nahoře vpravo by ti mělo svítit červeně, že máš 1 nepřečtenou, minimálně Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 soukromá zpráva, úplně nahoře vpravo by ti mělo svítit červeně, že máš 1 nepřečtenou, minimálně Díky.. teprve se učím... Myslím, že to není teď hned aktuální, ale podklady pošlu, už jenom z důvodu že si máme pomáhat... a teď jeden , asi divnej dotaz, ale hledal jsem co by stálo placené členství - no ale asi jsem slepej - já to nenašel. Nenašel jsem cenu příspěvku Citovat
skuci Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Dnes má oficiálně končit sleva na POV ve výši 30% u pojišťovny Kooperativa Bohužel / bohudík jsem si tuto akci \"vydupali\" a to i pro následující období do 31.12.2013. Jak se již někteří z Vás mohli přesvědčit i stávající pojištění pojištění u Kooperativy dokáže být se stejnými riziky přes moji úpravu levnější Citovat
skuci Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 klubáci, tímto Vám oznamuji, že od zítřka 28.6.2013 do neděle 7.7.2013 budu mít dovolenou. Takže na případné dotazy a maily odpovím po příjezdu... tak se nebojte, že sem na Vás zanevřel :-) Citovat
skuci Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 do Chorvatska sice nejedu ale tak cajk Citovat
ChouLu Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Ale někam jo, co jsem podchytil na FB... přesto hezkou dovolenou Citovat
Stapaka Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Tak si to krááásně užij. Riviééro... Citovat
skuci Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 tak už jsem zase k dispozici... uteklo to jako voda a zase se musí makat a mám tu hned malou novinku ohledně Hypoteční banky... - lepší podmínky o úvěr bez poplatku zvýšení pouze o 0,1% nad rámec úrokové sazby - klient neplatí nic za zpracování, sepsání a ani vedení úvěrové smlouvy. Citovat
skuci Odesláno 22. říjen 2013 Autor Odesláno 22. říjen 2013 od 1.11.2013 dochází k úpravám slev u pojišťovny Kooperativa Jedná se o snížení slevy na POV a HAV o 5%... výsledná sleva nad rámec bonusu může být po novu tedy u až POV 40% a u až HAV 15% s převod bonusu z POV na HAV. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Chci se Optát otcimovi přišla pojistka na domácnost od čp ale výročí je už 22.12.2013 a došlo to dnes,není tam 6tydnu před výročím,jde to vypovědět pro nezachovani lhůty tech 6tydnu nebo pro nesouhlas s výši pojistky?diky Citovat
skuci Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 výroční dopis nemá vliv na výročí smlouvy, měl by však přijít v značném předstihu. Pokud se ti však cena zdá vysoká můžeš proti tomu bojovat tím, že zajdeš na pobočku a tam jim to řekneš. Důležité je, kdy je na tom dopise napsáno, kdy byl ten výroční dopis vytisknutý ;-) pokud by si ani v jednom případě neuspěl, tak vypovědět to můžeš až zase za rok... jedině že by s tu smlouvu neplatil a ona zanikla pro nezaplacení cca za 3měs. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.