Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dotaz zda-li někdo nemáte na P 205 GTI 1,9 sportovní zrcátka bud M3 nebo M -LOOK třeba z www.autodoplnky.cz zajímalo by mě jejich přidělání samozřejmě bych je koupil i s adaptérem . Díky všem za odpověd .

Odesláno

Zkušenosti nemám, ale podle mě už tyhle zrcátka má každej a už to není zase tak in. Ale záleží na tobě. Já bych nechal origo (je vnich alespoň neco vidět) a nedával bych tam nejaký malý mrchy.:cool:

Odesláno

Mám je na 205 a s přiděláním neni problem. (mám M3) Prostě sundáš origo a místo něj namontuješ to nové zrcátko s adapterem. Nic složitýho. Montáž cca 30min. Sice je opravdu už má každej, ale s tim že v tom neni nic vidět nesouhlasím. Mám je na 405 a na 205 a je to naprosto v poho. Je to jen o tom jak si je seřídíš.

• O 2 týdny později...
Odesláno

čus,kámoš prodává myslim že M3 zrcátka.Je v nich ten blinkr tak nevim co je to zač.Mám pocit že za ně chtěl něco kolem 15ti stovek ale nejsem si jistej.Když tak mu cinkni je z Prahy,tak se s nim nějak domluv.Jo a adaptér vim že má jenom na BMW,ten by sis musel koupit jinej,měj se tel:777342248

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...