Angelussy Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 No, ono vůbec tady z té naší lokality je to s členy docela bída - když se podívám do mapky členů. Tak mě teď něco napadlo - byla bys ochotná trochu pomoct s organizací? Pokud ano tak dej echo na SZ. Nechi vám do toho kecat, ale řekla bych že ta mapka je zkreslující Vezmi si, mám bodík daleko ale v Lovosicích jsem do 20 minut Řekla bych, že tady je spousta lidí co ráda řídí a tak by se vám to tam sjelo ;-) Citovat
wooody Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 no já sem tedko pořád pryč a když sem o víkendu doma tak nestíhám řešit srázek já bych byl pro, určitě dal bych třeba ty lovosice, aby to měli i pražáci poblíž, neb litoměřice, roudnice atd.... já to opravvdu nějak nestíhám řešit, pokud se toho někdo ujme budu jedině rád, dlouho sem vás neviděl Citovat
Luciferka Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Já se už s FrantouCV domluvila, že to nějak dáme dokupy, to nevadí. Jen se musíme nějak shodout na městě. Nápad: co MOST? (je to tak napůl cesty z Litoměřic i z Plzně, KV) Citovat
FrantaCV Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Řeším něco ve spolupráci s Peugeot servisem, ale je to zatím jen ve stádiu jednání takže nechci vzbuzovat falešné naděje. Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 To bych mohl přijít i pěšky kdyžtak a Hlavně v Mostě už sraz byl hned první, pak Teplice, a Ústí. dal bych ty Litoměřice sraz na náměstí ale jak říkám most by mi rozhodně nevadil. PS: asi už mi ten prcek zas jezdí [upravil dne 9/7/12 13:39 od MyP106] Citovat
Luciferka Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Mě to taky jezdí, ale pokud pojede i Kamil z Plzně (já z Varů), tak aby to bylo napůl cesty s ostatníma... Nebo máte někdo jiný názor? Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 hele tak na půl cesty z varů plzně a mostu je to přesně na křížovatce 6ky na prahu a 27 most-plzeň u jesenice Citovat
Angelussy Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Podle toho kdy to bude, mrkla bych se i já Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 tak pro veltrusky je polovina cesty cca Most Citovat
Angelussy Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Lovosice, Most, Ústí .. zvládnu asi vše .. záleží na vhodně zvoleném datu když bude daleko do výplaty, účast nebude tak jistá to je fakt Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 hele tak sem všichni vypíšeme kdy máme vejplaty t obude asi nejjednodušší pro stanovení dobrého termínu já mám cca kolem 10týho. jinak chystáte se někdo do týnce? Citovat
Angelussy Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 hele tak sem všichni vypíšeme kdy máme vejplaty t obude asi nejjednodušší pro stanovení dobrého termínu já mám cca kolem 10týho. jinak chystáte se někdo do týnce? tak jestli to bude kolem 10. to mám taky... chtěla jsem do piešťan, ale na to asi nebude, takže bych tohle zvládnout mohla Ten je kdy? Hlavně to je tuning ne? Na to to moje auto asi moc není Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 moje taky ne z toho si nic nedělej hlavně že se setkáme bysme se mohli dohodnout a vyhrát cenu za největší klub Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 tak vim o par lidech co tam s pažoutama pojedou Citovat
ma.zek Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Jak pokračujete s organizací? Klidně bych se taky někam dovez,vzdálenost bych neřešil,hlavně aby mi do toho nevlezla rachota.. Citovat
Luciferka Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 FrantaCV psal něco o tom, že řeší něco s Peu servisem, tak nevim. Já se na sraz ale už těšim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.