Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No, ono vůbec tady z té naší lokality je to s členy docela bída - když se podívám do mapky členů.

Tak mě teď něco napadlo - byla bys ochotná trochu pomoct s organizací? Pokud ano tak dej echo na SZ.

Nechi vám do toho kecat, ale řekla bych že ta mapka je zkreslující :)

Vezmi si, mám bodík daleko ale v Lovosicích jsem do 20 minut :D

Řekla bych, že tady je spousta lidí co ráda řídí a tak by se vám to tam sjelo ;-) :mrk

Odesláno

no já sem tedko pořád pryč a když sem o víkendu doma tak nestíhám řešit srázek :) já bych byl pro, určitě dal bych třeba ty lovosice, aby to měli i pražáci poblíž, neb litoměřice, roudnice atd.... já to opravvdu nějak nestíhám řešit, pokud se toho někdo ujme budu jedině rád, dlouho sem vás neviděl :)

Odesláno

Já se už s FrantouCV domluvila, že to nějak dáme dokupy, to nevadí. Jen se musíme nějak shodout na městě. Nápad: co MOST? (je to tak napůl cesty z Litoměřic i z Plzně, KV)

Odesláno

Řeším něco ve spolupráci s Peugeot servisem, ale je to zatím jen ve stádiu jednání takže nechci vzbuzovat falešné naděje.

Odesláno

To bych mohl přijít i pěšky kdyžtak :D

a Hlavně v Mostě už sraz byl hned první, pak Teplice, a Ústí. dal bych ty Litoměřice sraz na náměstí :D ale jak říkám most by mi rozhodně nevadil.

PS: asi už mi ten prcek zas jezdí :)

[upravil dne 9/7/12 13:39 od MyP106]

Odesláno

hele tak sem všichni vypíšeme kdy máme vejplaty t obude asi nejjednodušší pro stanovení dobrého termínu já mám cca kolem 10týho.

jinak chystáte se někdo do týnce?

Odesláno
hele tak sem všichni vypíšeme kdy máme vejplaty t obude asi nejjednodušší pro stanovení dobrého termínu já mám cca kolem 10týho.

jinak chystáte se někdo do týnce?

tak jestli to bude kolem 10. to mám taky... chtěla jsem do piešťan, ale na to asi nebude, takže bych tohle zvládnout mohla :)

Ten je kdy? Hlavně to je tuning ne? :D Na to to moje auto asi moc není :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...