Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Určitě dám vědět než půjdu pod nůž a snad i potom :D .

Při příjmu,budu chtít 5 věcí : 1.doktora co už operoval tátu, 2.laparoskopicky , 3.být sám na pokoji, 4mít televizi , 5.míry zdr.sester musí být 90,60,90 a do 30 let :D:D:D

Dělám si srandu , ale ona mě přejde .

Tak to tě manželka určitě propleskne, možná ještě před operací, takovýhle požadavky po českym zdravotnictví(co se sestřiček týče). Jinak ten zbytek ti asi propleskne peně žeňku :D:roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to přežil :) . Dneska mě propustili a zatím jsem úplně bez problému . Operovali mě hned po nástupu ve středu 28.3. laparoskopicky a šlo to tak rychle,že jem ani neměl strach :D . Ještě jsem na sále vtipkoval,ať mě uspí pořádně,abych se v půlce operace neprobudil a doktorka mi odpověděla,že by bylo horší,kdyby se v polovině teprve probudili oni (doktoři) :D . Od uspání do probuzení to trvalo 1,5 hod. Celou dobu po operaci jsem neměl skoro žádné bolesti .Druhý den už jsem se šoural ven na cígo :roker , ale v polovině cigarety mě nějak přešla chuť :blicismajlik . Ale už jsem to dohnal :D . Jen to jídlo co mi dali druhý den tak to byl humus :blicismajlik .Vypadalo to jako oběd Jirky Paroubka s Marťany :D . Jedna miska s bílou vodou , druhá zelená a třetí žlutá a ta vypadala , jako rozemletý vyoperovaný žlučník :blicismajlik . Ale jinak v pohodě. Opravdu se nikdo nemusíte bát . Mám jen tři asi 1 cm jizvy a jednu v pupku asi 2 cm. Tak jsem rád,že to dobře dopadlo a můžu být zase s rodinou i tou Pugeoťáckou . Přeji všem pevné zdraví . :super

Odesláno

Pripomenul si mi \"zazitky\" zo septembra. Iba to cigo ak ti nechutnalo tak si mal nechat tak a dalej uz neskusat. Moja mama tak prestala fajcit. Isla na operaciu, bola v nemocnici 2 tyzdne a ked prisla domov chytila krabicku ze si zapali, pozastavila sa, a zo slovami \"2 tyzdne mi to nechybalo\" ju pokrcila a zahodila. Po 20tich rokoch fajcenia prestala a uz 30 nefajci....:super

Odesláno
Pripomenul si mi \"zazitky\" zo septembra. Iba to cigo ak ti nechutnalo tak si mal nechat tak a dalej uz neskusat. Moja mama tak prestala fajcit. Isla na operaciu, bola v nemocnici 2 tyzdne a ked prisla domov chytila krabicku ze si zapali, pozastavila sa, a zo slovami \"2 tyzdne mi to nechybalo\" ju pokrcila a zahodila. Po 20tich rokoch fajcenia prestala a uz 30 nefajci....:super

Tak to mámě gratuluji :potlesk . Já jsem to chtěl taky zkusit,ale nepovedlo se :( . S pitím jsem přestal před 6 roky a ty cigára taky jednou přijdou na řadu . Chtěl bych to slyšet od doktora,že už nesmím kouřit,ale když jsem mu to nadhodil,tak mi řekl,že až mi to bude muset sdělit,tak bude pozdě :D . Umřít zdravý je asi to nejhorší :D .

Jinak díky všem za gratulace :super:papa .

Odesláno
videozaznam si si mal na pamiatku vypytat :D

ale ten nedavaju, keby daco, lebo obcas nieco v bruchu zabudnu :D:D:D

:D:D mi tam asi nic nezapomněli , vážím totiž o 3 kila méně :aut . Teda pokud ze mě nevytáhli 6 kilo kamenů :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...