philipek Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Zdravím, chtěl jsem upravit údaje RT4 v Mirascript (u). Místo toho, aby mi naběhly normální dialogové okna, kde si budu moct navolit co chci změnit, se mi objeví: \" Copy en/GEN_EN.GPH \" a pak hned okno na reboot. Když to nakopíruji a rebootnu, tak mám pořád češtinu (v nastavení jazyků se zobrazuje English) a Mirascript mi zobrazuje pořád to samé. Předpokládám, že Mirascript nefunguje proto, že v RT4 nemám angličtinu - takže jak ji tam dostat zpět ? Pokud se pletu a problém je někde jinde, mohl by mi to někdo objasnit ... Citovat
Raiser Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Máš na CD vypálený s mirascriptem i mojí češtinu.Proto to hlásí.Vymazat a půjde to :D:P:P Citovat
philipek Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 Sice nechápu jak se to mohlo stát, ale měl jsi pravdu dík Citovat
choze05 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Byl by někdo tak hodný a přiblížil mi jak to funguje? Jde tam vypnout automatické sklápění zrcátek při zamknutí? Předem děkuju za odpověď. Citovat
adam.bogocz Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 ahoj, toto bohužel přes mirascript nevypneš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.