Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj lidičky....

Jsem tu nováček. Pořídila jsem si 307 2.0hdi

Okamžitě po zakoupení se naskytl problém. Při nastartování za studena nechce chytit. Motor točí ale trvá 10 vteřin než naskočí úplně. Z výfuku se valí hustý kouř a motor dost rachtá. Byla jsem už 5X na diagnostice a pokaždé mi řekli něco jiného.

Máte někdo podobnou zkušenost? Už si opravdu nevím rady :(:myslim

Nechapem prečo ste si ten aotak nedskušali pred zakoupením!! To len tak naslepo ste si kupili auto ktoré hned neštartuje? Tam može byť kopu závad!! Žhaviče, trisky, čerpadlo, filtre, rozvody..... nechapem ako toto možete v dnešnej dobe spraviť

Odesláno
Ahoj lidičky....

Jsem tu nováček. Pořídila jsem si 307 2.0hdi

Okamžitě po zakoupení se naskytl problém. Při nastartování za studena nechce chytit. Motor točí ale trvá 10 vteřin než naskočí úplně. Z výfuku se valí hustý kouř a motor dost rachtá. Byla jsem už 5X na diagnostice a pokaždé mi řekli něco jiného.

Máte někdo podobnou zkušenost? Už si opravdu nevím rady :(:myslim

Nechapem prečo ste si ten aotak nedskušali pred zakoupením!! To len tak naslepo ste si kupili auto ktoré hned neštartuje? Tam može byť kopu závad!! Žhaviče, trisky, čerpadlo, filtre, rozvody..... nechapem ako toto možete v dnešnej dobe spraviť

Je jasné že bylo auto ozkoušené ale po 14 dnech odešlo. Jsem ženská ne automechanik:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...