Juro1 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ahoj lidičky.... Jsem tu nováček. Pořídila jsem si 307 2.0hdi Okamžitě po zakoupení se naskytl problém. Při nastartování za studena nechce chytit. Motor točí ale trvá 10 vteřin než naskočí úplně. Z výfuku se valí hustý kouř a motor dost rachtá. Byla jsem už 5X na diagnostice a pokaždé mi řekli něco jiného. Máte někdo podobnou zkušenost? Už si opravdu nevím rady Nechapem prečo ste si ten aotak nedskušali pred zakoupením!! To len tak naslepo ste si kupili auto ktoré hned neštartuje? Tam može byť kopu závad!! Žhaviče, trisky, čerpadlo, filtre, rozvody..... nechapem ako toto možete v dnešnej dobe spraviť Citovat
ani.massy Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 Ahoj lidičky.... Jsem tu nováček. Pořídila jsem si 307 2.0hdi Okamžitě po zakoupení se naskytl problém. Při nastartování za studena nechce chytit. Motor točí ale trvá 10 vteřin než naskočí úplně. Z výfuku se valí hustý kouř a motor dost rachtá. Byla jsem už 5X na diagnostice a pokaždé mi řekli něco jiného. Máte někdo podobnou zkušenost? Už si opravdu nevím rady Nechapem prečo ste si ten aotak nedskušali pred zakoupením!! To len tak naslepo ste si kupili auto ktoré hned neštartuje? Tam može byť kopu závad!! Žhaviče, trisky, čerpadlo, filtre, rozvody..... nechapem ako toto možete v dnešnej dobe spraviť Je jasné že bylo auto ozkoušené ale po 14 dnech odešlo. Jsem ženská ne automechanik:roll Citovat
jjer Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 to Juro1: Juro, když neporadíš, tak mlč. Občas se podívej na svoje staré příspěvky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.