Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak i já :) 407sw černej....

Recommended Posts

Odesláno

Ani jsem to nešetřil ani nezávodil. Skoro bych řekl, že jsem jezdil přesně podle předpisů... 50-90-130/140

Akorát jsi mi přetrhl vkládání fotek :D:D

[upravil dne 2/8/12 13:43 od davidekcz]

Odesláno
mohl sis to aspon umejt a vyleštit!:D:D

chorvatsko Vranijca?

Tam kdybych to umyl a vyleštil, tak za hodinu je to, to samý.Moc prachu :(

Tohle je městečko u Vodic jmenuje se Drage :cool:

Bóže jak já bych se tam ještě vrátil, aspoň na měsíc..

Odesláno

Tiez som sa pred dvoma tyzdnami vratil z Chorvatska, spotreba tam aj spat 6,2 litra na cca 1900 km. Isli sme v ramci predpisov, povacsine. Neviem ako dosahujete take spotreby co tu citam, ja ju viem urobit iba pri uplne lahkom plyne do rychlosti cca 100 Km/h. 17-ky kolesa tiez nemozu urobit taky rozdiel si myslim. Inak ja som bol uz druhy rok po sebe v Biograd na Moru a uplne super. Ale musim povedat, ze mame uzasne krasne auticka ;)

Odesláno

V Biogradu jsme se zasatavovali po cestě tam. A nějak nás to tam úplně nenatchlo. Asi jsme byli na špatném místě. No já si myslím, že na tu dálku opravdu rozumnou jízdou se musíš pod 5,5-5,6l dostat v poho :myslim

No ty 17 a 16 možná udělají nějakou decku spotřeby, nevím kolik ale něco to určitě hodí

A jinak máš recht autí máme :super:super

Odesláno
No nevypadá špatně, ale můj sedánek je určitě héézčí:-)

No děkuji, ale dokud se nepochlubíš i Ty tak nemůžu porovnat a tudíž musím řící, že moje sw je hezčí :aut:aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mě nějaký hovádku odřelo u obchoďáku a že by někde něco(vizitku) nechal to ne!!! Sice to není nic hroznýho, ale naštve, zítra hodím foto...

[upravil dne 27/8/12 22:37 od davidekcz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...