west Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Zdravím a mám dotaz ohledně tlumiču. Potřebuji poradit jaké mám koupit,páč je mám na hadr a to jak přední tak i zadní Najezdím na nich cca 200km denně po praze a tak kdo ví tak potřebuji nejaké co hooooodně vydržej, a vůbec nevím jeké tak prosim o radu. A ještě mám jednu jednu záhadu ohledně brzdových destiček, na pravé straně se mi sjela destička na plech,přitom na levé mám cca asi ještě 8mm což se mi zdá divně. Kde může bejt problém? Za rady děkuji Honza:) Citovat
Gideon Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Ahoj, ty destičky jak píšeš, to se mě stalo s minulým autem, bylo to tim že byl brzdový třmen na jedné straně zakouslý a tlačilo to jen z jedné strany na kotouč (brzdil jsem na pravém předním kole jen z jedné strany). Pokud teda myslíš na jednom kole. Citovat
west Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Ahoj, ty destičky jak píšeš, to se mě stalo s minulým autem, bylo to tim že byl brzdový třmen na jedné straně zakouslý a tlačilo to jen z jedné strany na kotouč (brzdil jsem na pravém předním kole jen z jedné strany). Pokud teda myslíš na jednom kole. Takže stačí rozhejbat jenom třmen a bude to fachat? Citovat
Gideon Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Ahoj, ty destičky jak píšeš, to se mě stalo s minulým autem, bylo to tim že byl brzdový třmen na jedné straně zakouslý a tlačilo to jen z jedné strany na kotouč (brzdil jsem na pravém předním kole jen z jedné strany). Pokud teda myslíš na jednom kole. Takže stačí rozhejbat jenom třmen a bude to fachat? Když mi to povolovali v servisu tak přestřihli ten šroub jak to bylo zakousnutý, takže mi dávali nový brzdič. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.