Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a mám dotaz ohledně tlumiču.

Potřebuji poradit jaké mám koupit,páč je mám na hadr a to jak přední tak i zadní:D

Najezdím na nich cca 200km denně po praze a tak kdo ví tak potřebuji nejaké co hooooodně vydržej, a vůbec nevím jeké tak prosim o radu.

A ještě mám jednu jednu záhadu ohledně brzdových destiček, na pravé straně se mi sjela destička na plech,přitom na levé mám cca asi ještě 8mm což se mi zdá divně. Kde může bejt problém?

Za rady děkuji Honza:)

Odesláno

Ahoj,

ty destičky jak píšeš, to se mě stalo s minulým autem, bylo to tim že byl brzdový třmen na jedné straně zakouslý a tlačilo to jen z jedné strany na kotouč (brzdil jsem na pravém předním kole jen z jedné strany). Pokud teda myslíš na jednom kole.

Odesláno
Ahoj,

ty destičky jak píšeš, to se mě stalo s minulým autem, bylo to tim že byl brzdový třmen na jedné straně zakouslý a tlačilo to jen z jedné strany na kotouč (brzdil jsem na pravém předním kole jen z jedné strany). Pokud teda myslíš na jednom kole.

Takže stačí rozhejbat jenom třmen a bude to fachat?
Odesláno
Ahoj,

Takže stačí rozhejbat jenom třmen a bude to fachat?

Když mi to povolovali v servisu tak přestřihli ten šroub jak to bylo zakousnutý, takže mi dávali nový brzdič.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...