Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

SZ jsou rozeslány, všem se omlouvám, že jsem je poslal až dnes, bohužel v pondělí před exkurzí maturuju, tak toho mám nad hlavu :)

Kdyby se u někoho změnil počet účastníků, nebo nemohl a ví to dopředu, prosím aby mě co nejdřív kontaktoval abych mohl někoho sehnat na záskok :)

[upravil dne 8/4/12 10:58 od Tom_206]

Odesláno
urcite budu sledovat vlakno

a ty chceš jet sám nebo s někym...?

chtel jsem s nevlastni segrou..:D nebo aspon ona

jde totiž o to, že jsem se organizátorem domluvil, aby napsal přítelkyni, jako že pojede ale že to není jistý jestli dostane v práci volno a právě že ve čtvrtek dostala rozpis směn na konec dubna a volno jí nedali takže je tady vlastně jedno volný místo...

Odesláno

pokud by jste vzali moji 20 letou segru, ktera miluje peugeoty, a hlavne miluje jizdu autem, nekdo do tpca a nebo na nejaky sraz , aby poznala nejaky lidi ( nekouse a je s ni zabava ) tak budu jedine moc rad :D

Odesláno
urcite budu sledovat vlakno

a ty chceš jet sám nebo s někym...?

chtel jsem s nevlastni segrou..:D nebo aspon ona

jde totiž o to, že jsem se organizátorem domluvil, aby napsal přítelkyni, jako že pojede ale že to není jistý jestli dostane v práci volno a právě že ve čtvrtek dostala rozpis směn na konec dubna a volno jí nedali takže je tady vlastně jedno volný místo...

to by bylo fajn..

Odesláno

Takže není problém aby jela :) Jestli teda pojede, tak ať si vybere jídlo dle jídelníčku na předchozí straně + ještě potřebuji jméno :) Prosím do SZ

Odesláno

hele já v tom problém nemám... přítelkyně nejede, takže kdo pojede \"místo\" ní je jedno... hlavně aby se segra měla jak dostat do TPCA ;-)

Odesláno

Já jsem svoji povinnost ohledně jídla splnil,ted už jen pěkné počasí,dovolenou na ten den už mám potvrzenou,takže zatím jde vše podle plánu...ted se nesmí hlavně auto posrat...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...