Angelussy Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 tak chatovat se tu nesmí ale pomlouvat skype to ano ... to jsou poměry nic proti ničemu... jak funguje to opravdu nevím, IT nejsem ( informatik ) možná jen IT z jiné planety... takže já ti tvou odpověď ani nepopřu a ani s ní nebudu souhlasit. Pro mě za mě .. je mi to fuk PS: švejku .. tahle věta je asi nemoc P-C .. už jsem jí párkrát slyšela ;-) Citovat
švejk Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 a chces popsat, jak to funguje? )) muzu poskytnout nahled i s obrazky u soukrome lekce ktera veta? ze jsem sprostej a nebo ta o tom jaky jsem slusny? Citovat
Marcel00 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 ...slusny hoch, nepolibeny a stydlivy Angelussy, na takove chlapecky obzvlast bacha... za jemnym a neznym chlapeckom sa moze skryvat aj divocak Citovat
Angelussy Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 :D:D:D přesně tu větu jsem myslela Ale obrázkem mě děsíš Citovat
švejk Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Marcel00: no, v nekterych pripadech to muze byt pravda, v mem pripade tomu tak ale neni a mam dukazy a svedky Angelussy: jo, tak to rikal o sobe John na Dzbane, kdyz ti stal za zadama. Ale rozdil mezi mnou a jim je ten, ze u me je to pravda Citovat
Angelussy Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Joo máš pravdu John to byl rozdíly bych raději nerozbírala Citovat
švejk Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Rozebirat nemusis, to uz je zavedeny axiom Citovat
Angelussy Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Raději :D je fakt, že na Džbáně stačilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.