Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
koukam, vas nechat chvili o samote..... ale aspon uz vim jak ja lussy :D budto nalakam na nase tri zahonky jahod a nebo nalakam agresssora na nahradni dily od auta a lussy na nej :D:D:D:D:D ja vedel, ze to by v tom byl cert, aby se v tomhle vlakne clovek nedovedel neco hodnotnyho :D

Dobre si to vymyslel :D :D :D , jen si nejsem jistej jestli by si na me Lussy nalakal :D :D :D

[upravil dne 11/6/12 23:29 od agresssor]

Odesláno

nepochybuj o sobe, vzdyt jsi poradnej stramak :D:D navic si pamatuju, jak rikala cosi o dvou chlapech a neodolatelnosti nabidky :D

muj plan nema chybu... :D:D

[upravil dne 12.6.2012 00:33 od švejk]

Odesláno
já teda nevim jak by někdo mohl bejt naivní a veřit že by to s nějakou holčinou mohlo bejt jednoduchý:D:D

Ty vole Moby nemuzes se dostavit driv :D :D :D Kdo kvuli tobe ma byt vzhuru tak dlouho :D

Odesláno
já teda nevim jak by někdo mohl bejt naivní a veřit že by to s nějakou holčinou mohlo bejt jednoduchý:D:D

Milý Moby ... každý není tak moudrý chlapec jako ty :D Jsou i opaky :D

ale zase na druhou stranu jak co je těžký :D já zase nemám tolik problém vyjít s chlapi po dobrém :D :D

Odesláno
h4wk3y : nečti chlapcům hrabe .. :D myslí si, že je to se mnou jednoduché a hned se chytnu :D

a ne? :D proc jinak bys jeste pomalu v jednu rano strasila na foru? :D:D

Odesláno
h4wk3y : nečti chlapcům hrabe .. :D myslí si, že je to se mnou jednoduché a hned se chytnu :D

a ne? :D proc jinak bys jeste pomalu v jednu rano strasila na foru? :D:D

:myslim odpověď vymyslím v posteli do rána :D

Odesláno

jsem si jisty, ze bude oboji -- jak mazana, tak velmi humorna :D:D

a vubec, kus spat, nebo se te rano v praci leknou, az nastoupis a budes mit pod ocima pytle na hady :aut:D

[upravil dne 12.6.2012 01:05 od švejk]

Odesláno

NO tak po 4 hodinách spánku mě nic moc kloudného a smysluplného a ještě navíc humorného nenapadlo :D

takže se omlouvám :D prostě tu svítím čas od času do noci a vůbec nevím proč :D:)

Odesláno

240 odpovědí na \"zápis kol do techničáku\".... vážně kluci? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...