Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Táto téma je vytvorená za účelom dohodnutia lokality putovného májového minizrazu.

V princípe ide o to že chceme putovná zraz posunúť niekde bližšie k víchodniarom. Najväčšia koncentrácia členov je na západnom Slovensku a preto sa doteraz minizrazy konali tu, no je načase vísť v ústrety i streoslovákom a priblížiť sa víchodniarom. Zatiaľ sa ako prijateľná lokalita javí Zvolen a okolie no nie je podmienkou. Môže byť i Martin, Žilina alebo Liptov. Hlavné ja násť šloveka ktorý pozná okolie a bol by ochotný dohodnúť v reštike rezerváciu pre cca 50 - 60 ľudí. Podmienky sú iba dve. Jednou je parkovisko pre cca 30 áut a druhou miestnosť v reštaurácii pre cca 60 ľudí. Nepredpokladám že by bola väčšia účasť ale rád sa nechám príjemne prekvapiť. Termín by mal byť niekedy v polovici mája.

Tu môžete písať svoje typy na lokality, reštaurácie ale i vhodných organizátorov. Možno by bolo vhodné sa pobaviť i o predbežnej účasti.

[upravil dne 2/3/12 01:27 od pastorek]

Odesláno

Zorganizovať zraz u Hoffera som rozmýšľal dávnejšie aj ja s deddo306break, ale potom sme od toho upustili, lebo ja mám posledné dva roky problém dostať sa na nejaký zraz, nieto ešte organizovať, okrem toho je tak či tak otázne či bi bol majiteľ ochotný rezervovať hlavne parkovisko. S rezerváciou stolov by problém nemal byť, ale to by asi nebolo zadarmo. Okrem toho posledných pár rokov už nie je hoffer to čo býval.

Odesláno

Krajinka je fajn, ale je tam staaaale plno! neverim ze sa tam vojde 50-60 ludi z autami a k tomu kopec hosti... :mrk

Skor si viem predstavit donovaly, hore na kopci je fajn salas aj pizzerka a ooobrovske parkovisko, ktore navyse v lete nebude plne...

48°52\'38.20\"S

19°13\'29.70\"V

[upravil dne 2/3/12 10:09 od dodo407sw]

[upravil dne 2/3/12 13:29 od dodo407sw]

Odesláno

vyborny napad s parkoviskom donovaly...

a najest sa moze kazdy kde chce, bud v miestnej drevenici, alebo v tackarni :D

a zhromazdenie s prejavom organizatora si urobime vonku na parkovisku :P

Odesláno

Tu môžete písať svoje typy na lokality, reštaurácie ale i vhodných organizátorov. Možno by bolo vhodné sa pobaviť i o predbežnej účasti.

[upravil dne 2/3/12 01:27 od pastorek]

Marcel00: pastorek písal aj o predbežnej účasti...:myslim:papa

Odesláno

Presne tak, na salas pojdem v nedelu tak zistim info ci je mozne to rezervovat na par hodin. Ale osobne dost pochybujem lebo cez weekendy sa tam otoci mrrrrrrte ludi a s nami by prisli o dost ziskov. Jedine ze by sme dali zraz v bovcine (v mastali) pri oveckach :aut

Gaderska dolina aleno Donovaly su fajn... ja navrhujem aj Terchovu/Stefanovu tam by som si to zobral ja pod patronat. Ale to uz je pre vacsinu odruky... ci?

[upravil dne 2/3/12 10:51 od pyrone]

Odesláno

no ja navrh na lokalitu nemam,kedze si rad zajazdim po svk je mi jedno kde bude a preto som aj reagoval,nie preto,aby to niekto hned ofrflal :papa

nepodstatne rozoberanie podstatneho :bojim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...