Syrup Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 vim ze to sem nepatri, ale rozhodne je tohle vic navstevovany. Nevite nekdo o nejakym sportovnim podvozku na 206 2.0 HDi ??? Za nejakou good price, docela bych ho uz zcenil, uz nechci aby to tak plavalo diky moc!!! Citovat
michal 206 Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 mel jsem 2,0 s 90ps a sw lehce poladene a dal jsem na to normalni koniky zlute stavitelne, plus 16\" kola s 195/45 a podlozky od hamanna a pruziny od gutmanna bylo to myslim po strance jizdnich vlastnostni vice nez vynikajici., cili doporucuji. k tomu jsme dal ferodo ds performance a vrtane kotouce a bylo! tlumice cca 14 pruziny asi 3 podlozky taky 3 desticky na predek snad 2,5 a kotouce kolem 4 no idelani je tohle delat pri cca 50-60 tkm kdy je ty veci potreba stejne menit.... jinak je to celkem darda, ale sedi to nadherne. pak se necha porjet zatacka klidne i o 40 km/hod rychleji a auto je jak pribite. jen bacha na opotrebovane gumy, pak je to dost zradne... [Editován dne 4/28/05 michal 206] Citovat
Alííí Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Syrup: Vždy? jsi říkal, že koupíš ten, jak jsem Ti nabízel, ne? Citovat
michal 206 Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 zdar alii, jak vidis, tak asi ne... co ty a tvoje cc? filaka jeste je? nebo uz jela dal? jak jsi byl spokojen s clanekem v TM? Citovat
Alííí Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Ahóóóóój ! CC mi zatím každej rozmlouvá, i kluci v Peugeotu, takže asi bude GTi, normální 3D. To bude rozhodně líp snášet můj styl jízdy, 18\" kola, i hydrauliku... Fialka je ještě doma, na víkend vyrážíme s klukama samozřejmě do Mimoně, tak třeba se tam najde její novej majitel... Každopádně lidí volá pořád dost, jenže většina z nich, jak už to tak v ČR bývá, jsou pouze ukecaní zvědavci... Článek neměl chybu, máš u mě jedno velký, bezvýznamný \"+\" Až postavím zas něco pro oko druhých, dám vědět... P.S.: Znáš ty kluky okolo toho novýho \"GTi01 - magazínu\"? Točili se mnou nějaký video, a kontakt prej dostali od vás... Citovat
michal 206 Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 gti01? nevim nic... sorry. video? jako hambaty? [Editován dne 5/4/05 michal 206] Citovat
Syrup Odesláno 7. květen 2005 Autor Odesláno 7. květen 2005 heeej aliii klid! ja jenom delam pruzkum, jestli se nahodou nekomu nevali neco doma treba, psal jsem to i na autohifi, ale nikdo nema, takze to stejne dopadne tak, ze to od tebe koupim hehe Citovat
Návštěvník Odesláno 8. květen 2005 Odesláno 8. květen 2005 Napsán autorem michal 206 mel jsem 2,0 s 90ps a sw lehce poladene a dal jsem na to normalni koniky zlute stavitelne, plus 16\" kola s 195/45 a podlozky od hamanna a pruziny od gutmanna bylo to myslim po strance jizdnich vlastnostni vice nez vynikajici., cili doporucuji. k tomu jsme dal ferodo ds performance a vrtane kotouce a bylo! tlumice cca 14 pruziny asi 3 podlozky taky 3 desticky na predek snad 2,5 a kotouce kolem 4 no idelani je tohle delat pri cca 50-60 tkm kdy je ty veci potreba stejne menit.... jinak je to celkem darda, ale sedi to nadherne. pak se necha porjet zatacka klidne i o 40 km/hod rychleji a auto je jak pribite. jen bacha na opotrebovane gumy, pak je to dost zradne... [Editován dne 4/28/05 michal 206] Jakejpak je tam rozsah toho nastaveni podvozku? To, ze to bude sedet, to doufam, ale jak je to v zime? Da se z toho zebrinaku udelat zas \"normalni\"=mekci podvozek? Jop, a kde si kupoval ty podlozky? Citovat
michal 206 Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 podvozek ma vepredu linearni prubeh, takze tocis koleckem a ono to \"tvrdne\" nebo mekne\". ladi se to koleckem z motoru, jen ho nasadis na vrsek tlumice a otacic. zadek je nastavitelny pred montazi do auta a ma tri polohy. ten jetvrdsi rozhodne nedoporucuji. ja mel prostredni a i ten nejmekci. aby jsi poznal rozdily, musis \"do toho hodne slapat\" a vyuzivat tlumice naplno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.