Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vim ze to sem nepatri, ale rozhodne je tohle vic navstevovany. Nevite nekdo o nejakym sportovnim podvozku na 206 2.0 HDi ??? Za nejakou good price, docela bych ho uz zcenil, uz nechci aby to tak plavalo :bojim;) diky moc!!!

Odesláno

mel jsem 2,0 s 90ps a sw lehce poladene a dal jsem na to normalni koniky zlute stavitelne, plus 16\" kola s 195/45 a podlozky od hamanna a pruziny od gutmanna bylo to myslim po strance jizdnich vlastnostni vice nez vynikajici., cili doporucuji. k tomu jsme dal ferodo ds performance a vrtane kotouce a bylo!

tlumice cca 14

pruziny asi 3

podlozky taky 3

desticky na predek snad 2,5

a kotouce kolem 4

no idelani je tohle delat pri cca 50-60 tkm

kdy je ty veci potreba stejne menit.... jinak je to celkem darda, ale sedi to nadherne. pak se necha porjet zatacka klidne i o 40 km/hod rychleji a auto je jak pribite. jen bacha na opotrebovane gumy, pak je to dost zradne...

[Editován dne 4/28/05 michal 206]

Odesláno

Ahóóóóój ! :papa

CC mi zatím každej rozmlouvá, i kluci v Peugeotu, takže asi bude GTi, normální 3D. To bude rozhodně líp snášet můj styl jízdy, 18\" kola, i hydrauliku... :D

Fialka je ještě doma, na víkend vyrážíme s klukama samozřejmě do Mimoně, tak třeba se tam najde její novej majitel... Každopádně lidí volá pořád dost, jenže většina z nich, jak už to tak v ČR bývá, jsou pouze ukecaní zvědavci... :mad:

Článek neměl chybu, máš u mě jedno velký, bezvýznamný \"+\" :D

Až postavím zas něco pro oko druhých, dám vědět...

P.S.: Znáš ty kluky okolo toho novýho \"GTi01 - magazínu\"? Točili se mnou nějaký video, a kontakt prej dostali od vás... :o

Odesláno

heeej aliii klid! :) ja jenom delam pruzkum, jestli se nahodou nekomu nevali neco doma treba, psal jsem to i na autohifi, ale nikdo nema, takze to stejne dopadne tak, ze to od tebe koupim hehe :papa

Návštěvník
Odesláno
Napsán autorem michal 206

mel jsem 2,0 s 90ps a sw lehce poladene a dal jsem na to normalni koniky zlute stavitelne, plus 16\" kola s 195/45 a podlozky od hamanna a pruziny od gutmanna bylo to myslim po strance jizdnich vlastnostni vice nez vynikajici., cili doporucuji. k tomu jsme dal ferodo ds performance a vrtane kotouce a bylo!

tlumice cca 14

pruziny asi 3

podlozky taky 3

desticky na predek snad 2,5

a kotouce kolem 4

no idelani je tohle delat pri cca 50-60 tkm

kdy je ty veci potreba stejne menit.... jinak je to celkem darda, ale sedi to nadherne. pak se necha porjet zatacka klidne i o 40 km/hod rychleji a auto je jak pribite. jen bacha na opotrebovane gumy, pak je to dost zradne...

[Editován dne 4/28/05 michal 206]

Jakejpak je tam rozsah toho nastaveni podvozku? To, ze to bude sedet, to doufam, ale jak je to v zime? Da se z toho zebrinaku udelat zas \"normalni\"=mekci podvozek?

Jop, a kde si kupoval ty podlozky?

Odesláno

podvozek ma vepredu linearni prubeh, takze tocis koleckem a ono to \"tvrdne\" nebo mekne\". ladi se to koleckem z motoru, jen ho nasadis na vrsek tlumice a otacic. zadek je nastavitelny pred montazi do auta a ma tri polohy. ten jetvrdsi rozhodne nedoporucuji. ja mel prostredni a i ten nejmekci.

aby jsi poznal rozdily, musis \"do toho hodne slapat\" a vyuzivat tlumice naplno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...