Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj. často když zastavím a stojím na spojce, tak auto má snahu chcípnout a někdy opravdu chcípne. častěji se to děje, když autu trochu nakládám a potom zastavím. to chcípne okmažitě.

koukal jsem na svíčky a jsou špinavé od oleje. vyčistil jsem je a auto jezdilo dobře. nechcípalo. po pár dnech, ale svíčky zase začínají být špinavé a auto začíná chcípat.

jak to vyřešit? když koupím nové svíčky, tak si zřejmě nepomůžu, protože olej někde uníká...

P.S.

taky mi asi utíká voda do oleje, protože když sundám víčko na motoru, tak je špinavé od směsi(voda+olej)

Odesláno

emulze na víčku od oleje je v zimních měsících celkem častý jev, ale u tebe to bude asi trochu horší ... ty svíčky se ti musí zanášet fest, jestli když si je vyčistil, tak to zase jelo a nechcípalo to a teď když jsou opět zasraný tak to dělá bordel ... nebo to taky může být něčim jinym, ale to ať ti poradí někdo zkušenější

Odesláno

Nechal bych premerit tlaky jednotlivych valcu, muzou byt v haji pistni krouzky a pak pousti olej do spalovaciho prostoru. Pak jedine prekrouzkovat motor. Olej ubyva?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...