Kosta777 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 ahoj. často když zastavím a stojím na spojce, tak auto má snahu chcípnout a někdy opravdu chcípne. častěji se to děje, když autu trochu nakládám a potom zastavím. to chcípne okmažitě. koukal jsem na svíčky a jsou špinavé od oleje. vyčistil jsem je a auto jezdilo dobře. nechcípalo. po pár dnech, ale svíčky zase začínají být špinavé a auto začíná chcípat. jak to vyřešit? když koupím nové svíčky, tak si zřejmě nepomůžu, protože olej někde uníká... P.S. taky mi asi utíká voda do oleje, protože když sundám víčko na motoru, tak je špinavé od směsi(voda+olej) Citovat
go.play Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 emulze na víčku od oleje je v zimních měsících celkem častý jev, ale u tebe to bude asi trochu horší ... ty svíčky se ti musí zanášet fest, jestli když si je vyčistil, tak to zase jelo a nechcípalo to a teď když jsou opět zasraný tak to dělá bordel ... nebo to taky může být něčim jinym, ale to ať ti poradí někdo zkušenější Citovat
Kosta777 Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 jak odstranim to, aby se pořád zasíraly ty svíčky? Citovat
Kosta777 Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 poradí někdo? myslíte, že stačí koupit svíčky? Citovat
FiFa_cze Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Hele dám ti sem jedno PDF. Třeba ti to pomůže. Nebo podle toho aspoň zjistíš, jakej máš problém http://uloz.to/xHCwR3h/svicky-pdf Citovat
Butrus Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Nechal bych premerit tlaky jednotlivych valcu, muzou byt v haji pistni krouzky a pak pousti olej do spalovaciho prostoru. Pak jedine prekrouzkovat motor. Olej ubyva? Citovat
Kosta777 Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 olej neubývá... dnes jsem vyndal svíčky a špinavá byla jen jedna. zkusím asi koupit svíčky... Citovat
Kosta777 Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 Hele dám ti sem jedno PDF. Třeba ti to pomůže. Nebo podle toho aspoň zjistíš, jakej máš problém http://uloz.to/xHCwR3h/svicky-pdf dle PDF mám obrázek 3,4 a je pravda, že jezdim často jen krátké vzdálenosti... Citovat
Kosta777 Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 dnes jsem koukal na vzduchový filtr a ten je čistý. zřejmě zkusím koupit svíčky. jaké dporučujete? Dík. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.