Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ale zvuk do RD3 nijak rozumne nedostanes a ovladat z packy vubec ne X-carlink a podobne prave emuluji origo menic a to je to proc jsou drazsi u nas sezenes do 1600 kč

Odesláno

to cerne je propojka na stavajici menic aby mohl byt zachovanej. A nebude fungovat u 307 je spojenej i s diagnostikou . Ze je konektor stejnej neznamena ze je stejne zapojeno a ze probyhaji stejne data

Guest recoil303
Odesláno

Klidek Vitek, taku logiku nepotrebujem, ked tam vrazim 16G kartu, 200 albumov mi bohate staci na to, aby to mohlo byt v kufri miesto menica, nie ?

Zaujimal ma skor nazor, ci je ten menic jednoducho potiahnuty kablom, ktory mam vytiahnut z radia...v tom pripade by sa to malo dat ponapajat aj vzadu podla farieb jednotlivych zil, nie ?

Guest recoil303
Odesláno

Super, takuto odpoved som potreboval Vito, vdaka, za tu pracu to stoji, montovat to do interieru to nechcem a zaberat miesto v priehradke tiez...v podstate som iba nevedel, ci ten kabel z radia nema nahodou nejake \"medzistatie\" v inej elektronike...

Este raz vdaka.

Odesláno

priznam se ze zrovna 407 jsem ten kabel nevidel ale mel by to byt opravdu jen kabel od radia dozadu. vetsinou se ta krabicka montuje nekam do palubky a usb prodluzka se da vytahnout kamkoliv treba loketni operka kastlik spolujezdce........

Guest recoil303
Odesláno

To mi skutocne netreba, vdaka za info, skusim to supnut do kufra a bude klud, narvem tam cca 2000 songov...staci...pokial ta simulacia CD menica a ovladanie funguje, ako pisu...neni o com...

Odesláno

hele pozor na to xcar jsem nemel v ruce ale vsechny 3 vyrobce na vsechny mozne auta. Opravdu emulovali CD menic to jest cca 6-12 slozek podle auta, pojmenovanych jako CD1 CD2 ....... a v kazde slozce max 100 pisnicek bez dalsich podslozek. Nevim sice co vsechno to bude schopne vycist z nazvu vetsinou zase to co ti ted pise CD menic takze v tom budes mit strasnej gulas a nic nenajdes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...