viktorg Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Ma na Vas obrovsku otazku,nedavno som upratoval svoje levica, popritom som nazrel pod sedadla zistil som nieco zaujimave. Pod kazdym sedadlom su dva pary kablov, na konci konektory, jeden zeleny a druhy hnedy. Na strane spolujazdca je zapojeny do sedadla iba zelený konektor s dvoma zilami. Na strane vodica je zapojeny do sedadla zeleny konektor iba s jednou zilou.( ??? nechapem). Dalsia vec je na co su tam hnede konektory bojim sa ich zapojit do sedadla aby my nahodou nebuchli airbagy.(mam 4 airbagy z toho 2 v sedadlach). Je mozne ze som kupil to auto bez airbagov v sedadlach, ale kontrola pri starte prebehne v poriadku,riadne zhasina konrolka prednych a potom aj bocnych airbagov... Nerozumiem tomu prosim o pomoc...Kazda rada dobra Peugeot 206 XR Presence 1.4 Benzin r.v. 2000 Citovat
milda Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Mám sice 307, ale ono to bude podobné. Jeden 2pin konektor by měl být od toho airbagu, další s jedním drátkem je kostra (-) a u řidiče bývá navíc ještě jeden konektor na kontrolu zapnutého bezpečnostního pásu. Citovat
viktorg Odesláno 29. duben 2005 Autor Odesláno 29. duben 2005 Vdaka,ale ja mam pod obidvoma sedadlami dva konektory..ako som pisal. Na strane vodica mam zapojeny v zelenom konektore iba jeden kablik,na strane spolujazdca obidva kabliky. Neviem ci mam skusit zapojit aj tie hnede konektory aby to nebuchlo:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.