Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. mini sraz Vysočina 20.8.2011  

1. 1. 19. mini sraz Vysočina 20.8.2011

• volím klasiku, chci do Rebel-u
      1
    • volím změnu, chci do Fabriky
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

no co, na posledním srazu jsem byl taky ještě na letních,tak jsem to chtěl zkusit i na prvním :D o ono to je jedno,sem koukal na přední a už jsem pod 4mm nejspíš :D

Odesláno

no já vidim,že předni sjedu už při takovýmhle počasí a zadní jsou nějaký šlupky z hypernovy,tak ty se ani pokoušet dojíždět nebudu, ale na sraz nevěřim,že bude počasí na letní ještě,akorát to umeju (mám celej bok od bahna) a vysaju... těšim se na vás klucííí :D

Odesláno

To já teda určitě na zimách.Přece jen je to ještě březen.Pojedu tam bude slunko pojedu zpátky a můžou nakydat klidně 3 cm sněhu :bojim

Znáte někoho ze 407 kdo tam jede?Ještě jsem nikoho tady neviděl??

Odesláno

Se 407 jsem tady na Vysočině já ale bohužel zrovna 17.3. odjíždím do Švýcarska na lyže takže na sraz bohužel nedorazím ale někdy můžem udělat nějakej malinkej sraz

Odesláno

No my ještě uvidíme, jestli pojedem 306 a nebo kupátkem ;)

Ale určitě tam nějaký kupátka budou minimální MK405 a jestli přijede John, tak i jeho.

[upravil dne 29/2/12 11:25 od Aluška]

Odesláno

tak jsem se tam byl podívat v Havl. Brodu a na náměstí chcete parkovat kde? moc parkovacích míst tam není...

A Fabriku jsem nenašel...není to ta restaurace žlutá kousek od benzínky OMW?

Odesláno

Mám za to, že Fabrika je naproti Bille je to tak Broďáci?Teď mě tak napadá ono to vlastně je kousek od OMV a je žlutá :D:D:D No na tom náměstí s parkováním nevím, už jsem tam nebyl ani nepamatuji :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...