Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, rád bych si do RT4 nahrál firmaware 8.2. Teď tam mám 7.02. Mohl by mi někdo prosím prozradit které firmawary budu potřebovat / můžu updatovat přímo na 8.2? Pokud by mi někdo poslal odkaz na ověřenou verzi firmwarů, které budu potřebovat určitě by mi to pomohlo :) Předem díky

Odesláno

To jsem rád že to můžu updatovat přímo, každopádně jsem tu na žádném topicu nenašel odkaz na funkční firmware 8.2, takže ten bych právě rád sehnal. Pokud mi ho může někdo poslat do SZ tak by mi to pomohlo. O 8.2 je tu toho celkem dost, ale bohužel jsem nenašel právě to, co bych potřeboval ;)

Odesláno

Áha.... tak tomu sice nerozumím, proč je zakázáno odkazovat na server kde je soubor uložen, ale s tím asi nic neudělám :). Alespoň nějaká nápověda, kde bych ho mohl najít :D ?

Odesláno
Áha.... tak tomu sice nerozumím, proč je zakázáno odkazovat na server kde je soubor uložen, ale s tím asi nic neudělám :). Alespoň nějaká nápověda, kde bych ho mohl najít :D ?

Pravidla fora:

8. Dodržovat zákony

Warez, linky na cracky programů a jiné odkazy na nelegální software či jiná autorsky chráněná díla jsou zakázány.

Odesláno

Teď jsem dělal upgrade rt4 na C5 .. byla tam nějaká verze 7.xx a nahrával jsem 8.20.. skončilo to tím že jsem měl černou obrazovku která chtěla servisní cd.. když ho dostala tak se po 10 minutách restartovala a vše znovu.. tak jsem nahrál 8.11 a ta se nahrála OK, na ní jsem znovu spustil aktualizaci na 8.20 a pak už prošla.. tak jsem pak provedl nějaké úpravy přes mirascript a nahrál češtinu...

Odesláno
Teď jsem dělal upgrade rt4 na C5 .. byla tam nějaká verze 7.xx a nahrával jsem 8.20.. skončilo to tím že jsem měl černou obrazovku která chtěla servisní cd.. když ho dostala tak se po 10 minutách restartovala a vše znovu.. tak jsem nahrál 8.11 a ta se nahrála OK, na ní jsem znovu spustil aktualizaci na 8.20 a pak už prošla.. tak jsem pak provedl nějaké úpravy přes mirascript a nahrál češtinu...

mam na teba prosbu neposlal by si mi na mail 8.11 , 8.20 a aj ten miraskript

lebo mam ten isty problem ako ty len ja nemám to servisne cd pri kupe auta mi ho nedali a neviem ho nikde zohnat Prosím pošli budem ti vdačný

dakujem

mail: sgavro@azet.sk

poprípade ak mate aj niekto iny prosím velmi pošlite mi alebo dajte mi linky presne kde to stiahnem

Odesláno

adam.bogocz možem ťa aj ja poprosiť o ten miraskript na 8.11-8.20.Mam tam teraz 7.11 a rád by som tam mal niečo novšie.Chcel som tam dať češtinu ale nešlo to,asi niečo podobné si mal na tej C5ke.ďakujem

Odesláno

No jak jsem psa... prvně nahraj 8.11... na to 8.20.. pak Mirascript pro 8.20 a nakonec počeštit..

Mirascript pro 8.20 je přímo tu http://mira308sw.altervista.org/software/MiraScriptsFor8.20%20(v03.60).zip..

Problém jsem měl takový že když jsem z 7.xx přešel přímo na 8.20 tak to selhalo a pak jsem byl v nekonené restartovací smyčce kterou odstranilo nahrání 8.11.. BTW. pokud by jsi chtěl být na 8.11 tak na to je jiný Mirascript, i čeština... když si pohlídáš verze, tak to musí jít... a každopádně to vypálit na nejmenší rychlost, nejideálnější je si připojit USB port a udělat to přes USB FLASH DISK, ale pokud nemáš origo kablík k sehnání tak je to pakárna si to dobastlit, já mám originál v práci... ale jak jsem řekl, celé jsem to dal dokupy přes CD

Odesláno

Ja si davam opet otazku.

Proc dalsi vlakno........

Vzdyt nekde jste udelali vlakno \"vsetko RT4\" nebo tak nejak a stejne dalsi a dalsi vlakna.

Se v tom pak budete ztracet jak budha v Praze.

Odesláno

no to bys mohl založit téma \"všetko 2.0HDi\" a můžeme tam mít téma o 200 stránkách kde se bude řešit EGR, turbo, žhavičky, vstřiky,výměnu oleje........... tím chci říct že moc velká generalizace nepomůže přehlednosti vůbec... kdyby byla kategorie RT4 a v ní vlákna ale to tu není..

Odesláno

ale vy riesite tu istu vec na 4 roznych miestach

davam strakimu za pravdu. mate v tom bordel jak v tanku :blicismajlik

som tu na fore viac nez rok, ale uz sa tu zacinam stracat...

adam, nepomoze, ale naco to rozd*bavat este viac.

Odesláno

no nevím chlapi, ale nikdo mě nepřesvědčí, že jedno MASTER téma na RT4 vyřeší přehlednost fóra... když budu hledat češtinu tak vlezu do vlákna kde se v titulku zminuje čeština a rt4 ... nazvat něco \"všetko *****\" :blicismajlik nepomůže absolutně ničemu.. to už pak připomíná spíš chat.. navíc tato naše diskuse tu nemá už vůbec co dělat, myslím si že název vlákna je v pořádku i jeho obsah... pokub by byl ovšem návrh řešit to třeba ve vláknu \"RT4 nenajede\",\"nefunkční RT4\" tak samozdřejmě ano(pokud existuje)... ale házet něco do pytle jen protože se to týká RT4...když mi po cestě upadne kolo, tak rozhodně nevlezu do tématu \"jaké máte disky\" i když se to týká kol že.... :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...