spartan Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 pockaj este tyzden a vymenime v inchebe na parkovisku Citovat
Cinicman Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 Berem ťa za slovo... dones si vercajch... frajerka ti keď tak podrží... golu... Citovat
spartan Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 gola je na nu tazkaa a jej ruky sa mi este ziidu Citovat
putzig Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Dnes objednaný olejíček aj filtre do Vrabčáka aj do Charlottky... to zas bude umazaný víkend... Cinic, menis si olej a filter sam, alebo to nechavas na autoriz. servis? Citovat
Cinicman Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Mením sám... resp. v \"ne\"autorizáku... Citovat
putzig Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 A zaruku to neovplyvni? Ci staci, ked to das komplet cele urobit az pri 30.000km (aj s peciatkou do servis. knizky) tak ako uvadza vyrobca? Citovat
Cinicman Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Čo má výmena oleja so zárukou?! Ak by som ten olej nedal vymeniť nad hranicu uvedenú v serv. knižke, potom by teoreticky problém s uznaním záruky na motor nastať mohol. A olej je predsa tiež len prevádzková kvapalina, takže si ju vymením/doplním kedy chcem. Či aj napr. benzín by mi mal tankovať autorizovaný servis? Citovat
putzig Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 No ja som tiez tvojho nazoru, pretoze si chcem tiez menit (aj po nie velmi dobrych skusenostiach s pristupom v autoriz. servise) olej aj filter sam. Ja len, ze napr. vymena filtra vo vlastnej rezii by mohla byt povazovana ako neodborny zasah...ci? A tusim som tu uz niekde cital diskusiu na temu - vymena oleja a s tej mi vyplynulo, ze pokial je auto v zaruke, tak to treba radsej nechat na aut. servis... Citovat
Cinicman Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Blbosť. Ako zistia vymenenú vložku olejového filtra? Pošlú ju na rozbor? Tak isto olej? A vôbec: pýtal som sa vo \"svojom\" autorizáku a nemajú s tým problém... Čiže moje odporúčanie je: zmeň servis... Citovat
putzig Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 A keby som to doslova menil sam - t.j. v domacich podmienkach (brat je celkom v tomto skuseny, nakolko nejaky cas posobil v servise, aj ked nie v pezotackom)? T.j. nebol by ziadny doklad o vymene ani ziadna peciatk (teda ani od neautoriz. servisu)? Zmenit servis? Rad, ale pokial ide o zarucne opravy - menil som napr. uz 2x tesnenie nad dverami + nejake aj vzadu (tam mi v pezote doskriabali lak ) - tak tam si asi mo nenavyberam, tam to treba asi riesit len cez autoriz. peugeot servis... ci? PS: ak sa smiem opytat, kde si obejdnaval ten olej aj filter (plus aky si objednal, aj olej). Dik Citovat
Cinicman Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Doklad? Pre koho? Sám sebe si predsa dokladovať nemusíš nič... Reklamácie samozrejme cez autorizák, tam nie je o čom. Olej a filtre som kupoval tentokrát tu: http://www.comco.sk/ Citovat
PACHO Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Cinic, Ty si to predstavuješ véééľmi jednoducho. Neabsolvovanie pravidelnej prehliadka , t.j. nezaznačenie v servisnej knižke, automaticky Ti padá záruka. Prehliadku nemusíš absolvovať v Peugeot servise, ale musíš ju absolvovať. Keď nič iné, tak Ti vedia véééľmi znepríjemniť život v prípade reklamácii. Ja sa v súčasnosti už od decembra naťahujem o záručnú opravu tyčiek stabilizátora. Neskutočná story, hádam na 5strán @, už si pripadám ako spisovateľ, už ako keby som nemal nič na práci len sa naťahovať so servismi. Citovat
Cinicman Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Evidentne sme sa nepochopili... ja nehovorím o výrobcom/autorizákom predpísaných intervaloch. Olej mením každých 10.000km pre svoju vlastnú spokojnú dušu. Samozrejme, že pri 30.000, tj. prvej garančke napochodujem do autorizáku a nechám ich spraviť svoju robotu... tak isto pri ďalších garančkách... ale čo je medzi tým je len a len moja vec... Citovat
PACHO Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Tak to hej, ja si tiež dal vymeniť olej medzi garančkou. Ja tým 30 tis tiež neverím. Citovat
Cinicman Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Sezóna môže začať... PS: Vzducháč vymenený... ...starý zahodený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.