Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CiNiC's 207 - BlackBird - H&R Monotube

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno

toto je konecne otazka na mieste :D kup mne a ja si to vymenim :D

[upravil dne 20/6/12 19:37 od mischko11]

Guest mischko11
Odesláno
Čo keby som to kúpil sebe a ty mi to vymeníš... :mrk:roll

a co takto NIE :roker

Odesláno

Proc myslis....ono to bude to iste ... vytiahnes tlmic z tehlice a pak z ulozenia hornwho vymenis pruzinu a das spatky....:D kuknem na SB schvalne ako to mas robene :)

Predek bude to iste a zadek nevim jjak je delany ale tiez by to nemusel byt problem si myslim

Edit : som to schvalne pozeral a predek je na 99% to iste tam je rozdiel llen v hornom ulozeni trosku ale to bolo samozrejme a zadek je ta pruzina len v myskach takze tiez neni problem vymenit :)

[upravil dne 21/6/12 07:19 od winco]

Odesláno

čo sa ti nezda?? že by to bolo až take lahke?? :D ono je všetko lahke ked sa chce :D ved ja idem zajtrameniť motor :D a dufam ž o ho v nedelu naštartujem a bude všetko v pohode :D

takže neake pružiny nerobia problem :D

Odesláno

:D :D cinic omlouvám se za :xvul ale teprve dneska jsem si pořádně pročetla tvoje vlákno :D a koukám, že tu čas od času taky řešíte dobrý krávoviny :D

Jinak pěkné autíčko :) Černá auta jsou nejhezčí ;)

Odesláno

však ano to máš pravdu, že červená ale podívej se na svůj avatar :D máš tam černou, červenou ale i kousíče modrý a netluče se to... dej tam zelenou a vypadá to jak vánoční stromeček :D ale pro mě za mě... já vam tady do toho nebudu kecat :D

budu jen přihlížet :aut

Odesláno

no keby to šlo tak by som kludne zmenil vlaku EU na žervenu misto modre jen proto aby som ladil na aute :D ale to si nepomohu :D

aaaaale klidne napíš, sem tam sa hodi aj žensky pohlad na vec :D

pipistrel: no máš smulu sis kupil auto zle farby

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...