Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CiNiC's 207 - BlackBird - H&R Monotube

Recommended Posts

Odesláno

vzhľadom k tomu, že v tom, má prsty aj cinc, tak to dávam sem, zatiaľ len s mobilom, keď sa vyčasí tak spravím aj lepšie foto, ale žltá je dobrá a bez strieborných rámčekov,

post-39810-14109623624599_thumb.jpg

[upravil dne 22/4/12 19:12 od PACHO]

Odesláno

No super, vyzerá to perfektne. Podarilo sa ti to na prvýkrát?!

A to s tou nálepkou má Pipi recht... každý sme starý len na toľko na koľko sa cítime... :aut

PS: Keď nie nálepku tak aspoň osrany miesto smeroviek... :roll

Odesláno

cinic, este raz vďaka za fóliu, fakt to vypada dobre, V podstate sa mi to podarilo na prvý krát. Z fólie som si vykružil presný priemer, a ten presne sadol. S jednou fóliou som mal troch problém, lebo som si nevšimol, že ochranná fólia je aj z vrchu, a z téj strany to nelepí. Trocha viac som sa natrápil stou karbónovou na kapotu. Karbon som dal aj na zadný spoiler nad oknom, ale len od tretieho brzdového svetla, a kúsok na plochu pod kufrovými dverami. Asi máš pravdu s tou nálepkou, zrejme by to stálo za pokus ;). Tie osram žiarovky tiež uvažujem, ale som sa k ním ešte nedostal.

Odesláno

no tak ta carbon folia vyzera uuplne zle, aspon keby to bolo cierne auto, mozno, ale je to skarede, lebo ta kapota je kratka, a pred nou este velky kus od narazniku bez folie,,, :bojim

Odesláno

hej na kapote mam karbon, a pravdu povediac sa moc nevydarila, a som očakaval, že to bude lepšie. Určite spravím aj lepčiu foto, potom radte. V prvom rade som sa snažil o uchranenie kapoty od skaliek. takže uvidím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...