Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

CiNiC's 207 - BlackBird - H&R Monotube

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno
No moja prva frajerka volakedy dááávno vyzerala jak chlap, tak isté šance tu sú... :roll:D

:D:D:D:D:D cele zle toto nechcem ani vedet ako si k nej prisiel :D

Odesláno

cinicman, mam jeden dotaz, na tejto fotke www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=104451&page=9 to vypadá, ako keby si mal okolo bočných okien striebornú lištu, či je to len optický klam?

Guest mischko11
Odesláno

ono aj na prednom prednom blatniku ma dva biele flaky , a dokonca sa ti zazral do laku daky obrys budovy daj to zalestit :D

Odesláno
cinicman, mam jeden dotaz, na tejto fotke www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=104451&page=9 to vypadá, ako keby si mal okolo bočných okien striebornú lištu, či je to len optický klam?

To natřel stíbřenkou gumu kolem oken, aby vypadal důležitě:D:D:D

Odesláno

No chalani, na srandičky by Vás bolo, ale ja som sa s plnou vážnosťou pýtal, lebo mám v zámere si tie lištičky okolo okien nalepiť. Na prednú \"tlamu\" som ich nalepil, tak isto na bočné lišty na dverách (podobne ako origo), a teraz váham či to nalepiť aj okolo okien, mam strach či to nebude gýčove, preto by ma zaujímalo ako to v skutočnosti vypadá. :myslim

post-39810-14109622859515_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...