Návštěvník Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Všechny zdravím před dvěma roky jsem koupil svoji 407 cena luksusní tři roky stará,najeto 150000 a jeto tady,v Listopadu mě nabourali zadek, odvás jsen sehnal nárazník moc dík dotyčnému jenže na zpáteční cestě z nárazníkem začala prokluzovat spojka,taktak jsem přijel.Takže jelikož to prase co mě nabouralo ujelo, cena opravy 10000.Spojka a Setrvák co byl v pr..... stál 15000 jenže jak to mechanik rozdělal všechny možné silembloky nasračku takže vyměna,kladka u rozvodového řemene přidřená další pětka.Vyzvednu auto po opravě a po ujetí Padesati kilometrů Fap zase problém.Včera jsem to dal mechanikovy aby mi opravil topení které mi už půl roku netopí ,klapka výměna plus dopnění adityva pro Fap 60000. No A dnes volá že asi odešel alternátor.Řekňete má někdo větší smolu?Takže zjištění na autě přetočeno minimálně 100000, před koupí kontrola v Peugeot Hodonín asi zbytečná,protože podle nich stav odpovídal ujetým kilometrům.Nemyslím mechanik který mi dělá opravy pracuje taky v Peugeotu aten zjistil tu hrůzu i bez dia.Proč to píšu, dejte si pozor naty kur.....v auto bazarech.A ještě něco nemá někdo naprodej ten alternátor třeba i použitý.Omlovám se za hrubky v pravopise. Musel jsem to napsat mé vysněné auto mě začalo překvapovat a to mě strašně mrzí. Citovat
cvrlo Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 no tak to máš smolu, keď sa darí... akurát ma zaskočila tá cena za klapku kúrenia + doplnenie FAP 60 000??? tento týždeň mi cenu výmeny klapky kúrenia v origo servise vyčíslili na 230e, cena spolu aj s materiálom:o takže neviem.. nesekol si sa o jednu nulu? Citovat
majko1 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 tiez sa my zda ta cena trochu prehnana 60000 ? Nie nahodou 6000 ? Citovat
rodito Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Promiň, ale kupoval jsi staré auto. Co jsi čekal od tý prohlídky v servisu. Tem akorát podle záznamů posoudí kilometrový proběh podle oprav a maximálně zkontrolují jestli to auto nebylo bourané. Pak je to na tobě jestli ho koupíš. Navíc u spojky je normální že odejde někomu dřív někomu později, setrvačník byl loni na 2.0HDI za 5.tisíc spousta lidí si ho koupila do rezervy. Rozvody by tě stejně neminuly, Fap taktéž spotřební materiál je tu o něm spousta napsáno, Klapka na topení výrobní vada spoustě lidí tady praskla i já už ji mám měněnou. Takže si myslím že to auto vůbec nemuselo mít stočené kilometry. Ale nevěš hlavu bude hůř turbo, vstřiky, žhaviče Citovat
Návštěvník Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Omlovám se ta cena Klapka -aditivum je opravdu 6000 trošku moje chyba. Citovat
majko1 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Ved aj som si to myslel ked som to pisal. ale aj tak Ivanek ako si potom naratal tych 100 000 ? [upravil dne 24/2/12 15:59 od majko1] Citovat
Návštěvník Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 No když sem na fóru požádal podle vin o historii vozu tak mě napsali vyrobeno Květen 2007 od výroby do roku 2008 najeto 10000 a žeby to auto za další rok a půl najelo 50000 to se mě zdá málo.Ale už jeto jedno tohle auto jsem chtěl tak ho zpravím a užiju si ho. Citovat
Flying_dragon Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Pane, škoda, že už je to tak dlouho, jelikož po prodeji prodejce ručí za škody a nebo chybné údaje ve smlouvě, takže by se to dalo stíhat, jenže už, jak jsem četl, to je přes 2 roky. Ale oni mají většinou smlouvu dobře ošéfovanou, ale někteří ani tak ne a škoda, že si toho někteří nevšimnou To jsou pak hezké opravy na náklady předchozího majitele Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.