Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
na nešťastie mám problémy s 206 :( takže asi zraz vyneham :( ...

:bacha ...to už by bol druhý, takže okamžite makaj aby si dal čierneho ďábla dokopy. Alebo niekto kto pôjde okolo nech ťa zvezie... :cool:

ja bych ho rad spojazdnil čim skor teda skôr opravil bo pojazdny je ale kto vie na ako dlho :( ...a teraz som na tyden preč z domu tak ani nemožem nič riešiť a ani nevim ešte čo mu presne je :( a čo keby si došiel ty pre mňa?? :D nemáš to moc velku obchadzku :D :D :D :D

Odesláno

no ved prave to, že ako domov ??? :D

no nič asi budem musieť dalši zraz vynehať .... no tak neako to možna vyriešim alebo nevim...ale zatim to je na bode mrazu .... je mi to luto

[upravil dne 20/2/12 13:38 od winco]

Odesláno

no tak vieš ako :D teraz je ticha domacnosť medzi nami :D tak nevim nevim :D :D :D .....ale rad by som došiel....mu to skusim pripomenuť cez vikend ked odjem domvo že čo a ako :D alebo zoberem jeho auto ak bude mať dobru naladu :D

Odesláno

No Ludkovia 57 prihlasenych :D Pomalicky to uz nebude minizraz :D

Bratislava Team :D

Kedy vyrazate smer Samorin??? :papa

Navrhujem tak o 12:00 aby sme chytili aj parkovanie a flek na sedenie + obzeranie auticok :D

Odesláno

Peťko, ty si poklad. ďakujem že mi čítaš myšlienky:D:D:D ešte som sa len chcel prihlásiť a pozerám že už som v tabuľke.:super:super:super

Tak sa vidíme v Báhoni:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...