Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pracujeme na tom aby putovný pol niekde na strednom Slovensku. Napríklad okolo Zvolena.

Je problém vybavovať zraz na diaľku a tak isto nájsť člena ktorý je doma v danej lokalite a má ochotu urobiť niečo pre klub. Toto je hlavný dôvod prečo sa zrazy konajú stále na tých istých miestach.

Sami si navrhnite kde a kedy by ste chceli mať putovný zraz ale poprosím nech sa hlásia iba tý čo sú ochotný to i zorganizovať. V podstate nejde o nič komplikované a záujemcom všetko osobne vysvetlím.

Môžte mi písať na web@pepanet.sk alebo i volať na 0908 110 593.

Odesláno

Nemyslím si že by sa niekto urážal, skôr aby sa zrazov začali zúčastňovať aj členovia z tých končín prípadne od východu.

Ale zástupcovia TO chýbali :D.

Odesláno
Pracujeme na tom aby putovný pol niekde na strednom Slovensku. Napríklad okolo Zvolena.

Je problém vybavovať zraz na diaľku a tak isto nájsť člena ktorý je doma v danej lokalite a má ochotu urobiť niečo pre klub. Toto je hlavný dôvod prečo sa zrazy konajú stále na tých istých miestach.

Sami si navrhnite kde a kedy by ste chceli mať putovný zraz ale poprosím nech sa hlásia iba tý čo sú ochotný to i zorganizovať. V podstate nejde o nič komplikované a záujemcom všetko osobne vysvetlím.

Môžte mi písať na web@pepanet.sk alebo i volať na 0908 110 593.

Peto s robomzv sme sa nieco rozpravaly ... ja pracujem dokonca v jednej myslim fajn restavracii.. 50 ludi sa tam zmesti v pohode a boly by sme aj pokope ale mam problem kde by som natlacil 50 aut :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...