gedu Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 chlapci tak ja som z toho pako, prestalo pršať a tuším bude svietiť slnko:) Citovat
Marcel00 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 naco umyvat... ja to neriesim... vcera vecer som si dal vaňu, takze hlavne ze ja som pekne umyty Citovat
Joozino Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 u nas nacalo mrholit, no rychlo som auto presunul pod prístresok takze zatial to ujde Citovat
gedu Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 naco umyvat... ja to neriesim... vcera vecer som si dal vaňu, takze hlavne ze ja som pekne umyty umytý a voňavučký čo od toho očakávaš:D:D Citovat
Jooooose-1 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Páni tak som doma a dakujem všetkým zúčastnením za super akciu Bolo parádne a náš stol stál zato 7 statočných a autobusár Citovat
madrid4 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 :rokeraj ja som doma všetkým ďakujem za príjemné popoludnie bolo super:super Citovat
winco Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 tak už som doma bolo fajne až na to počasie ..... inak tu su fotky na stiahnutie ..... len som ich netriedil tak su tam aj rozmazane http://uloz.to/xuqdumt/2012-02-26-rar Citovat
Cinicman Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Ja som doma už tiež a ďakujem všetkým za príjemné nedeľné popoludnie... Fotky zde: Picasa Web Album Video zde:http://youtu.be/A2eknT5sOt8 Citovat
Durko Odesláno 26. únor 2012 Autor Odesláno 26. únor 2012 tak aj ja by som chcel podakovať všetkým zúčastneným na minizraze za super atmosféru, Pastorkovi a Gedu za pomoc pri teste, samozrejme clubu za príspevok na ceny, predsedovi a samozrejme obsluhe pizzerie Uno. Ďakujem PS:pozor na vodičáky Citovat
pyrone Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Pyrone hlasi prichod do zasnezenej Z:Diliny. Dakujem za prijemne poobedie vsetkym ale najma 7 statocnym a jednemu autobusarovi Citovat
deddo306Break Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 My by sme chceli tiež poďakovať za super mini zraz,veľmi sa nám páčilo.Opäť sa stretlo kopec super ľudí,len mi je lúto,že ich už nestíham všetkých spoznať.Jedlo bolo perfektné.Ďakujeme organizátorom,ktorí sa všetci na tom podielali.PS: Aj Paulínke sa veľmi páčilo... Citovat
Cinicman Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Mne vodičák nezoberù... PS: Ďakujem za WDčko... prestrekol som s ním hneď autom. bránu doma a už je konečne ticho... Citovat
winco Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 no tak ten test som tak pozeral že tie otazky čo som mal zle .....teda podla všetkeho som mal zle len 3 otazky čo som pzoeral takže som mal mať 50bodov nie 46 aaaaa zase jedna otazka bola zavadzajuca, že všetky odpovede boli spravne a akurat tu ktoru som označil ste neuznali ale tak čo už no stava sa inak skveli napad to bol s tými testami Citovat
romik1 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Tak aj ja hlásim príchod domkov. cesta celkom zaujímavá. hlavne tie snehokrúpové prehánky. že Pyrone:D a dakujem všetkým za super akciu. a tiež zdravím 7 statočných a vyrehotaného autobusára:D;) len škoda že som zasa prehral:fnuk ale vodičák mi ostane. narozdiel od niektorých. že Kaper:D:D:D Citovat
pyrone Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 romik1: snehove prehanky, silny bicny vietor, frajerka na telefone a predpisovy 150+ na tachometri... hned som daval nohu dole z plynu. Inak potom som ta uz nenahanal lebo som s drahou trosku dlhsie telefonoval. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Pozdravujem vosplok a zdelujem ze akcia bola velmi prijemna a super vydarena. Spolku 7 statocnych + autobus dakujem za skvelu naladu a posedenie v okruhu 2metrov. Usporiadatelovi dakujem ze mi umoznil vyhrat cestne 4te miesto v skuske na vodicak Kolesa su uz na stojane navesane Pizzeria si vyhrala so zakaznikmi viac nez dobre, pizza super, cajiky detto. Este raz dakujem a zelam oraganizatorom este vela vela takto vydarenych zrazov... apropo, kedy SK minizraz ziska status zraz a nie minizraz ? Citovat
majko1 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 tak uz sme konecne doma aj my .Bolo fain az na ten test... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.