koroner Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Je možné vrácení auta když je ještě v záruce do května 2012) ? Za poslední dva měsíce jsem měl auto už 4x v servisu vždy opraví závadu a hned se ukáže jiná. Naposled včera řešili 4závady a dnes ráno(teplota venku dva stupně) a já jsem nastartoval až na pátý pokus a po dvanácti hodinách v práci kdy stálo auto na parkovišti (teplota venku 3stupně) a opět až na pátý pokus tak že auto vydrželo bez poruchy 12 hodin od převzetí v servisu. Nevíte někdo je li možné požadovat výměnu auta za jiný nebo vrácení peněz? Už mě nebaví dat za auto 400tisíc a do práce chdit pěšky. Můžete někdo poradit co mám dělat ? Díky peugeot 308 SW 1.6.VTI 88kw Citovat
Marcel00 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 na auto sa vztahuje rovnaky reklamacny poriadok ako na televizor a ine spotrebne veci. 3x ta ista zavada, alebo 4x ina zavada. pokial bola uznana ako reklamacia tak uz na 4-tu uznanu reklamaciu mas narok na odstupenie od zmluvy pripadne financnu kompenzaciu, teda znizenie nakupnej ceny. reklamaciou rozumej samotne reklamacne konanie, nie samotnu zavadu alebo pocet zavad v reklamacii riesenych. cize pocet reklamacii rozhoduje. Citovat
ANDR11 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 To je teda nářez a co zkusit jinej servis. [Edited on 17/2/12 20:10 by ANDR11] Citovat
koroner Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 Nejaké aditivum mi tam dávali při předposlední opravě to je minulý týden a benzín beru už 2 roky u stejné pumpy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.