Tomi2580 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Peugeot 306,1.4 55kW 1995 benzin Zdravim, pred par dnami mi vyplo kurenie a citil som v aute spalene, zrejme plast, po opatovnom zapnuti sa ventilator kurenia zasekaval a hlasno \"sramotil\", ale preslo a islo vsetko ok...dnes pocas jazdy opat smrad spaleneho plastu alebo gumy ale silny, takze kurenie rychlo off - uz som vazne pozeral kde sa dymi.. ventilator na 4 stupni hlasno sramoti...a nechcem riskovat ze sa cestou nieco vyskratuje a budem cakat na hasicov neviem cim to je ale pravdepodobne zhoreny ventilator..alebo nejaka sucast... Co s tym? Najradsej by som to auto uz zahodil, ale musi este sluzit Dakujem za vsetky rady! Citovat
Cykita Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Vypadá to na ložisko jestli se zadřelo tak má větrák moc velký odpor a když do něj pustíš proud tak se páli. Určitě ho budeš muset vyndat . Pak uvidíš tahle závada bude určitě patrná . Citovat
Tomi2580 Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 takze vyberiem ventilator od spolujacdza(je tu aj navod vo fore) a skontrolujem..ale teda pravdepodobne treba riesit \"novy\" kus nie? Citovat
Cykita Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Je velká pravděpodobnost že je k.o. Nový stojí hodně skus sehnat po inzerátech nebo vrakoviště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.