Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

koncom jula idem na servisnu prehliadku s autom. Mam ziadat pocestenie navigacie, ci este je skoro reagovat na tu zvolavacku?

Tiez by som potreboval nove mapove podklady aspon pre strednu Europu (CZ, SK, A, H, PL, Chorvatsko..) Vdaka za pomoc a info.

Odesláno

Aktualizace počeštění RT6.

Bez obav do servisu. Kdo to chce od toho kdo to už dělal, muže přijet.

Cenu si asi určí servis. Obvykle asi použití Diag. Update na 2.80 30 minut. Čekání na připojení do 2 hodin . Vlastní úkon 30 minut.

Updatoval jsem verze 2.20 i 2.75 , vše na system 2.80. Bez problemů. Vše včetně hlasu muž/žena.

Pokud se dělá z verze nižší než je 2.37 nebo 2.70 nutná kalibrace jednotky, ale to budou asi vědět.

Nemám info , že by na to byla svolávačka.

Odesláno
Hmm divné . Me to chodí 100%. Od Rt3 je to to nejlepsi na navigovani. Lepší jak Sygic v telefonu nebo přenosný TomTom nebo Garmin. A to s tim mám dost najezdeno soucasne. Jen chybí ještě čísla popisná v menších městech a obcích .

Když to bude zlobit zkus restart, podrž na pár sec tl Eject

Pokud to nepomůže tak vlez do servisního menu , kde je verze fw a mackej až se proklokas k položce Gps , nesmí tam byt --- , jen čísla . Jinak servis.

Zdravím, som nový užívateľ. Mám P508SW s WIP Nav Plus RT6. Toto fórum som dôkladne prečítal. Upload som spravil s ver. 2.20 na 2.37. Následne som si stiahol mapy 2013/2014, do auta som natiahol iba pár máp, ale mám pocit podľa niektorých križovatiek a ciest, že ostali pôvodné mapy. Musím stiahnuť najskôr všetky mapy? Pri preklikávaní sw mám tri čiarky(---) pri položke GSM, a nie pri GPS( viď. foto). Je to OK?

[upravil dne 16/7/14 13:36 od BrunoKM]

post-54176-1410963874429_thumb.jpg.jpg] post-54176-14109638744224_thumb.jpg.jpg]

[upravil dne 16/7/14 16:59 od BrunoKM]

Odesláno

@BrunoKM pokud děláš update z 2.20 na 2.37 tak se musí kalibrovat jednotka, servis. Potom řešit ---. Mapy můžeš instalovat jak chceš, jestli to neskončilo s chybou na konci , tak by to mělo být. Verze zjistíš v menu. Jestli něco chybí , nebo se nezdá (dálnice, kruháč) , tak jsem dej příklad, mrknu na moje.

@mirohrob Nevadí, už je řešení. Je fakt, že pokud se instaluje 2.80 do staré verze 2.0 2.2 2.3 tak to menu zlobí. Ale už to jde.

Co je špatně s diakritikou ?

[upravil dne 16/7/14 20:33 od Milhaus65]

Odesláno

Nejednotnosť v hrúbkach diakritických znamienok. Mäkčene na prehlasovaných sykavkách (š č ž...) sú skoro neviditeľné v porovnaní s mäkčeňom na ť. Bodka na i je aspoň dvakrát širšia ako dĺžeň nad í. Skrátka zlý sen kaligrafa :D

Odesláno

Ako sa prejavuje nekalibrovaná jednotka? Na čo kalibrácia slúži?

Keď som sa na to pýtal v servise, divne sa na mňa dívali, že či chcem upgrade máp, ale za 150€. Pre upload na verziu 2.80 vraj ešte nemajú ofic. CD

Odesláno

Milhaus65

Pozeral som niektoré križovatky cesty.

E75 vjazd do Kysuckého Nové Mesta: kruhový objazd, ktorý tam už 3 roky nie je,

cesta 61, privádzač z dialnice do Dubnice nad Váhom, križovatka, kde už existuje kruháč, min. 1 rok

v Handlovej sú za sebou dva kruháče, v mapách len jeden. 2 roky

To je len pár odlišností, ktoré som si všimol, všetko som nestihol pozrieť.

Neviem teda aké staré sú mapové podklady, ktoré sú akože aktuálne?

Odesláno

Poslední mapy 2014- 2ed jsou digitalizace 2Q/2013.

Ale je asi lepší , když chybí kruháč, než co dělá Garmin. Koupí poslední data a navi mě žene na nedodělanou dálnici, kde jezdí bagry.

[upravil dne 21/7/14 11:55 od Milhaus65]

Odesláno

:D už mám češtinu :D . Konečně po 3 létech . Zatím jen zkouším , ale zdá se všechno v pohodě . Do nabídky v navigaci přibyla další možnost ,, změnit jazyk \". Ale POZOR ! Pro ty kdo změní na jiný jazyk než čeština , a potom chtějí znovu češtinu , tak je nutno znovu na diagnostiku !!! Tak mi to bylo řečeno . Probíhalo to tak , jak už tu bylo popsané výše . Doba v servise na dia. 3 hod . Cena slušná - 2000 kč bez DPH. Musím pochválity kluky v servise , protože s tím měli menší problémy ale vyřešili to . A hlavně Milhauze , že tady popsal postup , jak to jde , protože v servise se o tom zatím moc neví . Tak kdo chce , tak do servisu . A když řeknou,že to nejde , tak na ně tlačte ,že to jde . Všechno na velkém displeji mám česky včetně BT telefonu . SW jsem už měl nahraný z domu 2.80 .

Ještě to video !!! A jsem nadmíru spokojen .

Odesláno

Na RT6 si můžeš jazyky měnit jak chceš, nejde změnit mezi budíkama. Ten je na tvrdo.

Já jsem nějak nezkousl větu - \"na další křížovatce odbočte \", protože když to řekne na dálnici .... Ne vždy to sedí, ale to je češtinou.

At the fork - je spíš odbočka , ta u nás sedí líp na víc událostí. V češtině co jsme udělali na RT3 jsme použili toto a myslím, že je to výstižnější.

Jinak je první problém s 2.80, ale na to přijde každý , když po nastartování rychle zařadí R :-). Už se řeší

Nesouvisí s CZ, je to všeobecně

[upravil dne 22/7/14 19:48 od Milhaus65]

Odesláno

A o kolik ? Hodina dia stojí u mého servisu 1800 Kč vč.DPH . + drobná práce a bylo to 2420 Kč s DPH .

Klakson : zkus to uhrát na záruku . Aspoň se zeptat. To nic nestojí a možná to i udělají .

[upravil dne 22/7/14 20:33 od Danilo]

[upravil dne 22/7/14 20:36 od Danilo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...