Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trochu jinak, doplnění dalších 3 jazyků do RT6 zřejmě nikdo nezkusil. Problem je v tom , že tyto jazyky se \"hádají\" s Matrix displayem mezi budíkama, protože tam tyto jazyky nejsou . Ty jsou v BSI.

Je nutná změna konfigurace několika položek BSi aby to šlo. Problem je v tom, že tyto položky neumí současný soft original diagnostiky. Změna priorit displayů apod.

Současně jsou 2 řešení. Ani jedno neuvedu. Není v moci servisu. Doufám, že to PSA co nevidět opraví.

Odesláno

No to je můj obrázek :-)

Diagnostikou jde v současnosti pouze povolit menu SETUP navíc v RT6 na změnu jazyku, která je normálně jen v matrix. Viz obrázek.

To co je vidět , je konečná, i když vyberu CZ nic to neudělá.

Měl jsem možnost zkusit jednu z možností jak to posunout dál.

Odesláno

A jsem tam , kde jsme byli . V prd... :grr !!! Milhaus : ale pěkně jsi nás tu aspoň natěšil . Tak díky aspoň za to .

Už přestávám věřit , že tam čeština (originál) vůbec někdy půjde.

Proč se ku..a všechno dělá tak složitě ??? Nebývám sprostý , ale už jsem z toho nasr..ý :bacha !

Hlavně že nižší třída češtinu má !!! Takovým přístupem Peugeotu asi příjdou o jednoho zákazníka .

Edit: je zajímavé,že RT6 v Citroenu po nahrání sw 2.80 mají přidané nové jazyky (nepíšou jaké,ale mají) . A v 508 néééé ! Co to je u nás za systém ???

[upravil dne 20/6/14 11:05 od Danilo]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zjistil , že kdo má nový sw 2.80 a chce češtinu , je potřeba udělat v servise diagnostiku a online to zprovozní .Je to prý složitější , ale tak by to mělo jít .

Odesláno

:D jojo čte i jinde ...

Takže kdo chce češtinu do RT6 v 508 :

- zajet do servisu, neinstalovat sám dopředu 2.80,

- povolit diagem další menu v RT6 na změnu jazyka, (hrozí , že po instalaci 2.80 nepůjde toto menu aktivovovat)

- instalace 2.80, pul hodiny, +- jsou tu někde psány

- servis propojí online 508 s technickou základnou a ta to zprovozní.

Zjistěte si cenu za použití Diagu, na přístup k technické základně se čeká s autem v servisu !! hodinu , dvě, celý den.

Doufám, že řešení dočasné, než upraví soft Diagu aby to byl schopen udělat sám servis.

Odesláno

Tak jsem byl na garančce a bohužel, prý naše 508, 5008, 3008 nebudou uměnit nikdy navigovat v češtině. Jinak na klasické počeštění prý bude svolávačka někdy v červenci, srpnu.

Odesláno

Byl jsem u Kopeckého v Bystřici nad Pernštejnem. Jako počítač přeinstalují na CZ jazyk (viz svolávačka výše), ale mezi budíkama ne a navigaci taky ne. Prý to nejak nepůjde oficiálně :-/

Odesláno

klakson : tak kde ti dali tu češtinu , když není ani v navigaci a ani mezi budíky (tam asi nikdy nebude) ? A sw máš který ? Nahráli ti skutečně 2.80 ?

Ta svolávačka bude pro všechny nebo jen vozy v záruce ?

Díky .

[upravil dne 4/7/14 21:43 od Danilo]

Odesláno

Mezi budíkama není.

Jinak je celá RT6 včetně hlasu česky. Mužský i ženský hlas, velmi pěkný. Co není komplet česky v RT6 jsou zprávy TMC. Ty se tahají z kodových tabulek z map.

Hlavička zprávy TMC je česky, vlastní zpráva v jazyku nastaveném mezi budíkama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...