durino666 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Prosim vás treba mi asi menit vzduchový a pelový filter. viete mi poradit aký mam kupit... peugeot 307 1.6 16V.. aj nejaku dobru znacku ... diki moc Citovat
dalibor307 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 nazdar ja pouzivam filtre FRAMM http://www.sogefifilterdivision.com/catalogues/FO/scripts/cat_rech_vehicules.php?zone=FR&catalogue=FRAM〈=GB kupil som ich v obchode v PO so zlavou za cca 14EUR Citovat
307rg Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 myslím, že rozmerovo sú všetky peľové rovnaké akurát sú dva druhy, obyčajný papierový pre výbavu bez klimy a uhlíkový pre výbavu s klimatizácio, ktorý navyše odfiltruje aj pachy z vonku, sám používam uhlíkový aj keď podľa výrobcu mi stačí papierovy - rozdiel v cene nebol veľky motorový najlepšie podľa vinka zistiť obj.č. dielu v peugeote a pomocou toho čísla sa dá porovnať cena u iných výrobcov... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.