sykmar001 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 mate niekto skusenosti s velfobinom ale podobnými prisadami do benzinu. zima už dorazila aj ku mne. dakujem za radu Citovat
pastorek Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 S tým asi majú skúsenosti všetci. Pred zimou vždy dať Velfobín alebo podobnú prísadu. Všetky sú na báze liehu, tak kľudne i denaturák. Počas zimy podľa toho aká je a ako často tankuješ. Pri miernej minuloročnej zime kedy cez deň je plus a v noci mínus tak viacej ako v tohtoročnej. Vtedy je vysoká vlhkosť vzduchu ktorá kondenzuje. Ak máš permanentne benzínu do polovice nádrže tak tiež častejšie. Ja dávam prví krát cca pol litra a potom, počas zimy tak deci na nádrž. Naposledy mi zamrzla voda v benzíne v roku 1986 na škodovke. Citovat
Marcel00 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 cim je viac pod nulou, tym je nizsia vlhkost vzduchu.. Citovat
sykmar001 Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 pastorek velmi pekne dakujem za skusenost Citovat
sykmar001 Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 a este jeden dotaz pisal som aj preto ze uz druhy den sa pokusam to brinknut ale nejde to mam sice garaz ale nevykurovanu, tak ju zohrievam, uz som ohrievac dal na motor mozno to naskoči skor ako sa vonku oteplí Citovat
pastorek Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Voda sa drží dole tak skôr potrubie alebo čerpadlo či filter. Teoreticky sa dá zapchaté miesto zistiť prefúknutím. Ja by som umiestnil ohrievač tak aby fúkal pod auto ku koncu pravého podbehu a na dno nádrže. Tam by som najskôr hľadal zmrznutú vodu. Myslím že to platí i pre 206ku. Citovat
sykmar001 Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 takze problem nevynutenej odstavky vyrieseny pre mna nepochopitelna vec, zamrznute vyfukove potrubie, bolo tam 1,5 l vody, startujem ako ďas. dakujem za vsetky rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.