Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S tým asi majú skúsenosti všetci. Pred zimou vždy dať Velfobín alebo podobnú prísadu. Všetky sú na báze liehu, tak kľudne i denaturák. Počas zimy podľa toho aká je a ako často tankuješ. Pri miernej minuloročnej zime kedy cez deň je plus a v noci mínus tak viacej ako v tohtoročnej. Vtedy je vysoká vlhkosť vzduchu ktorá kondenzuje. Ak máš permanentne benzínu do polovice nádrže tak tiež častejšie.

Ja dávam prví krát cca pol litra a potom, počas zimy tak deci na nádrž. Naposledy mi zamrzla voda v benzíne v roku 1986 na škodovke.

Odesláno

a este jeden dotaz pisal som aj preto ze uz druhy den sa pokusam to brinknut ale nejde to mam sice garaz ale nevykurovanu, tak ju zohrievam, uz som ohrievac dal na motor mozno to naskoči skor ako sa vonku oteplí

Odesláno

Voda sa drží dole tak skôr potrubie alebo čerpadlo či filter. Teoreticky sa dá zapchaté miesto zistiť prefúknutím. Ja by som umiestnil ohrievač tak aby fúkal pod auto ku koncu pravého podbehu a na dno nádrže. Tam by som najskôr hľadal zmrznutú vodu. Myslím že to platí i pre 206ku.

Odesláno

takze problem nevynutenej odstavky vyrieseny pre mna nepochopitelna vec, zamrznute vyfukove potrubie, bolo tam 1,5 l vody, startujem ako ďas. dakujem za vsetky rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...