Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je tam malé spoždění pokud zrovna tenhle model měří přesně ti nikdo moc nepoví ale nepřesnost tam bude pokud chceš přesnej tlak tak budík mechanický používám značku Stack kde teda za přesný elektrický připlatíš :)

Odesláno

tak s nejakou nepresnosti pocitam ale jde mi o to ze rucicka na origo budiku je proste po smrti a nekdy ukazuje ze na volnobeh tlakuju 8bar nekdy 1bar nekdy nic tak chci koupit ten adapter pod olejovy filtr a zkusit tenhle budik abych se presvedcil zda vubec to auto maze tak jak ma :-)) diky moc za nazor Speedy66

Odesláno

Radši si připlať za nějákou tu lepší značku ;) s budíkama mám dobrou zkušenost se značkou Raid HP ;)

309GT: Proč utíkat od JOM ? ... Za ty peníze to zas tak hrozný není, osobně mi od JOM všechno fungovalo relativně dobře a bez problémů :myslim

Odesláno

Mě fungoval podvozek taky hodně dlouho,asi tři dny a vytekl....a centrál šel půl roku.Třeba jsem měl smůlu na špatný kousky,ale radši si pár korun přihodim,než to dělat dvakrát a vztekat se že je to na hovno....

Odesláno

to zase jo ;) taková zkušenost člověka odradí - měl jsem budíky, nějáký ty světla apod., k jednomu autu jsem měl i hasičák a všechno fungovalo ( u toho hasičáku jsem jen koukal :D )

Odesláno

on origo budik neukazuje blbosti pokud je zahratej, jinak mi to delalo co tobe nebo teda, kdyz se mi olej zahral,tak to ukazovalo krasne i podle razeni rucicka kleselala a zase stoupala.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...