Guest minimaxa Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Až nyní, cca 4 dny zpět se po nastartování ráno při teplotách kolem -15 až -20°C motor klepe jak ratlík a celé auto vibruje až do té doby, něž se motor zahřeje. Přitom to jinak do této doby ani při silných mrazech nedělalo. Nafta zimní, ošetřená aditivem a tankováno cca první týden v lednu, takže stále szejná. Motor 1,9 Mjet - nafta commonrail. Nemá někdo s HDičkem podobný problém? Má to souvislost s naftou? Vstřiky? Mám předehřev ve filtru.... Citovat
Dýdý Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Měl jsem podobný problém a pomohlo mi 5 litrů petroleje do nádrže.Ale nevím co na něj poví HDíčko. Průšvih je ,že většina prodávané nafty je na 22 celsia ale parafinace už kolem 15°. Potom stačí když na čerpačce dojíždíš zbytek co maj na dně a máš o zábavu postaráno. Citovat
Qcko Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Mne sa motor tiez trasie asi 30 sekund po starte ked je riadna zima, aj otacky sa trocha hybu (okolo 900), motor ma taky tvrdsi zvuk...ale tak pripisujem to zime, inak jazdi paradne, hold uz aby bolo po mrazoch, no Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Mě nejde do hlavy, proč to dělá až teď, a ne třeba o týden dřív, když byla ještě větší zima... Citovat
Qcko Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Osobne si myslim ze preto, lebo to sposobuje dlhodobejsi vplyv tohto pocasia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.