fitsport Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Mohl by mi tu z vás někdo poradit s tímto problémem.Mám vůz partnera s 2.0 HDI motorem a po startu mi nechce zhasnout kontrolka diagnostiky motoru.Bojím se s vozem jezdit,abych nezpůsobil poškození motoru.V manuálu píšou,špatné vstřikování-obraťte se na značkový servis Peugeot.Nevěděl by z vás někdo,co by se stím dalo dělat moc všem předem díky. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Kolikrát jsi startoval od té doby co svítí kontrolka? Když svítí kontrolka, tak je nějaký problém buď se vstřikováním, dodávkou paliva, vzduchu, nebo emisemi. Takže k poškození motoru by nemělo dojít. Ovšem pokud kontrolka nezhasne ani cca po 6ti nastartováních, tak by to chtělo diagnostiku k zjištění závady. Jinak na to přijdeš těžko. Citovat
fitsport Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 bylo to asi způsobené slabou batrii a startem přes startovací stanici.Pak po dalších startech kontrlka už zhasla naštěstí jinak moc díky za odpověď.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.