Háďa Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 to Maty: číslo dílu zjistíš z katalogu, třeba na 205, 309 a 405: http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/ Citovat
Háďa Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 to gvg: ten web mě zajímá...nabízím pomocnou ruku při tvorbě Citovat
gvg Odesláno 26. duben 2005 Autor Odesláno 26. duben 2005 Nemělo by to bejt nic světobornýho, jde především o odkazy a info. Asi největší problém bude uložiště. Víš o něčem? Citovat
Háďa Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 to gvg: co nějaký free webhosting? http://czechhosting.net/free-webhosting/ nebo co tady na stránkách klubu? Citovat
gvg Odesláno 26. duben 2005 Autor Odesláno 26. duben 2005 Hmm, tady by to bylo dobrý, jen nevím, zda by se to mohlo z důvodů copyrightových... Citovat
Návštěvník Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Asi malinko zmenim nazor... prave mi to oznamilo, ze brzdovy kotouce na myho drobecka stoji 5 litruuuu Ach jo, kde ty casy Skody jsou pozn.: 120ky samozrejme Citovat
Marcel Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Napsán autorem gvg Chystám takovej jednoduchej web, kde budou ke stažení všechny věci, co jsem nasbíral. Snad to pomůže a nebude to moc odporovat copyrightu... rad pomuzu pri tvorbe webu pro pazouty. S tim mistem uz neco vymylime Citovat
gvg Odesláno 10. květen 2005 Autor Odesláno 10. květen 2005 Čau Marceli,díky za nabídku, ozvi se mi na mail. Napsán autorem Marcel Napsán autorem gvg Chystám takovej jednoduchej web, kde budou ke stažení všechny věci, co jsem nasbíral. Snad to pomůže a nebude to moc odporovat copyrightu... rad pomuzu pri tvorbe webu pro pazouty. S tim mistem uz neco vymylime Citovat
gvg Odesláno 10. květen 2005 Autor Odesláno 10. květen 2005 Čau Marceli,díky za nabídku, ozvi se mi na mail. Napsán autorem Marcel Napsán autorem gvg Chystám takovej jednoduchej web, kde budou ke stažení všechny věci, co jsem nasbíral. Snad to pomůže a nebude to moc odporovat copyrightu... rad pomuzu pri tvorbe webu pro pazouty. S tim mistem uz neco vymylime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.