Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci,omlouvam se,ze zakladam toto tema,ale jen se chci zeptat,jakou znacku zhavivich svicek koupit?Co doporucujete?Nikde jsem to nenasel,tak jsem si dovolil zalozit toto tema.Tak se nezlobte:)Jinak vsem preji,at ty nase Peugeoty v zime chytaj krasne:papaDiky vsem za info;)

Odesláno

znacku si kup ako uznas za vhodne ale dolezita je celkova dlzka ktora musi byt 119mm aby si potom prisroboval kablik na zhavic

Odesláno

Ja som menil komplet vsetky, aj ked pri skuske boli 3 dobre. Ked das vsetky nove mas na par rokov pokoj. Ja som menil na 406-ke pred tromi rokmi a startuje mi perfektne:).

Odesláno

Jj slysel jsem o od mechanika,ze tam je pristup,jak k penezum:)Ale je sikovny a zna peugeoty:superPremaprosim te,co ty by jsi doporucil za znacku?Diky

Hlavně ta výměna je \"super\":blicismajlik
Odesláno

Peníze teda seženeš o moc , moc snadněji na ty svíčky není ani vidět, mám je už doma od před vánoc ale nějak se mi do toho nechce ikyž mám aspoň udělanej návod jak na to!

Odesláno

mno barte,

jak teda na to? Ja som ich xcel meniť pred rokom, ale radšej som kúpil novú baterku a auto zatiaľ štartuje. S návodom by som sa ale do toho určite pustil

Odesláno

patko 79 :

Tak ještě pozor na zalomení kousek povolit potom vrátit a tak to pokračovat, něco jako když děláš závity.:papa

[upravil dne 5/2/12 07:50 od bart.lbc]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...