Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přítelkyně má problem se svoji 106 2002 1.4l 55KW. Problem se projevuje ted v zime (jak jinak).

Dnes bylo pres noc cca -16 a startovala pri nejakych -8. Starter se jednou pootocil a pak mrtvo cca 1s nic(kontrolky pohasly). Kdyz dele drzela klicek starter se opet zacal pomalu a potom rychleji otacet. Znovu otocila klickem starter se jednou otocil pak zase pauza a pak se zacal normalne celkem rychle otacet az nakonec nastartovala jako by se nic nedelo.

Pritom se ji zresetovali digi hodiny na palubce (asi nizke napeti).

Baterka je asi 2 roky stara (menila se predchozi s podobnym problemem s tim rozdilem, ze uz nakonec vubec nenastartovala.Ani kdyz se parkrat nabila problemy pretrvavaly az sme nakonec koupili jinou a problemy zmizely.

Napadaji me 3 veci. Bud baterka, elektrika, nebo samotny starter (bud jde do zkratu nebo se prilepi)

Stalo se to dnes a i vcera. Rad bych od vas slysel nejakou radu, co vyzkouset. Zatim sem nic neresil ani nemeril baterku pri startu apod.

Co vas napada, co vyzkouset? Jinej starter na vyzkouseni nemam a vlastne ani baterku.

[upravil dne 3/2/12 14:48 od Kitt2002]

Odesláno

Baterku urcite promer, jen si nejsem jist, zda bude problem v ni, protoze kdyby ano, neumim si pak vysvetlot, proc to pootoci, pak nic a pak to bezi normalne.. spis bulych to videl na nejaky pdoblem ve starteru

Odesláno

jak tak koukám tak má spousta lidí stejný problém, ráno mi manželka volá že jí nejde nastartovat tak se ji ještě v posteli ptám jestli se otočí startér nebo vůbec nic. takže oblíct do garáže pro peugeota kabely a ejhle stejnak nic myslel sem že baterka, ale ne. tak sem ji odstrkal ke kopci (úplně mi vypadlo z hlavy že v každým autě vozíme tažný lano) tak sem si aspon protahl svaly v ty zime. sedl sem do toho a na dvojáka se to chytlo dovalil sem do servisu a starter, hlavně že mě na něj známej upozorňoval když sem byl u něj před týdnem měnit vrchní uložení tlumičů, že mi ho uděla ale manželka potřebuje auto pořád tak hold tam teď bude stát až do pondělí než přijdou uhlíky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...