Benžík Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Otázka pro čaroděje s věšteckou koulí. Dneska začala svítit kontrolka motoru (xsara 2001 hdi 66 rhy), oranžová, vypadá jako čerpadlo. Začlo to asi po ujetí 0,5km po nastartování a to když se s tim jelo poprvé v tomhle mrazu (-12). Čim to může být? A je v tom nová baterka. Tankujeme do toho vervu. Nastartovat to šlo uplně normálně. Na diagnostiku s tim dojedu až v pondělí, dneska už nejsou na STK (tam se připojí a vidí možné závady a můžou je smazat). Můžeme s tim normálně jezdit, ikdyž to svítí? [upravil dne 4/2/12 20:14 od Benžík] Citovat
bezdo Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 vyskusaj odpojit baterku a po par min pripoj. Nestartuj hned,(niekde to bolo pisane-zapnut parkovacky,nechat v polohe pred startovanim)az potom nastartova. Ocisti aj kontakty na kabloch k baterke. Ak ide motor normalne jazdit mozes,ale vymazanie dia nic neriesi,musis najst pricinu,potom zhasne aj same,akurat to bude medzi chybami. Citovat
Benžík Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 Baterku jsem odpojenou měl, asi hodinu a nepomohlo to. Asi to bude muset počkat do pondělí. Zajímalo mě hlavně, co s tim může udělat mráz, že to začalo svítit. Citovat
bezdo Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 a ten motor ti ide normalne v celom rozsahu otacok? Citovat
Benžík Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 Do 2000ot/min ok, víc nevim, nestačilo se to městě ohřát, tak jsem to víc nehonil, manželka taky ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.