Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jj, dobry postreh... :nevim

afera je v tom ze ides treti krat s tou istou zavadou do servisu.

respektujem len to, ze je to nove a pokazit sa moze, to s tym nemam problem,

mne len vadi ze su neni schopni zavadu odstranit a o tom je moj hnev.

vies, 3x prerusenie pracovnej doby, potom zase 1 krat prerusenie pracovnej doby. toleroval by si to svoju podriadenemu ?

proste musi ist pre auto, technik caka, auto doniest atd... neni to lahke pre cloveka ktory pracuje. tieto pendlovacky,

cas, nervy stratu energie a moralnej podstaty mi nikto nenahradi.

Sem Tě chtěl trochu uklidnit a poškádlit.....věřím že tě to sere...mě by to sralo taky

Odesláno
jj, dobry postreh... :nevim

afera je v tom ze ides treti krat s tou istou zavadou do servisu.

respektujem len to, ze je to nove a pokazit sa moze, to s tym nemam problem,

mne len vadi ze su neni schopni zavadu odstranit a o tom je moj hnev.

vies, 3x prerusenie pracovnej doby, potom zase 1 krat prerusenie pracovnej doby. toleroval by si to svoju podriadenemu ?

proste musi ist pre auto, technik caka, auto doniest atd... neni to lahke pre cloveka ktory pracuje. tieto pendlovacky,

cas, nervy stratu energie a moralnej podstaty mi nikto nenahradi.

presne to je to co ani u mna nikto nevie a nevedel pochopit... 2 roky mi uz trva hore dole problem s vykonom, hentaka oprava, tamtaka oprava.. vymena motoru (uz ani nepoviem aky motor som dostal, bo uz len ja som ten zly) momentalne mam dieru vo vykone pri 3500 rpm... raz uz bolo na diag., aj pocas jazdy..nic, vsetky hodnoty v poriadku..

piatok idem zase... tak uz len cakam..

Odesláno

ved to aj je stabilny vehikel...

ale som skeptik... potom uz zmena krajiny a servisu

dnes ked som nabehol do servisu poobede odovzdat auto na zajtrajsiu operaciu

tak ma uz vsetci zdaleka zdravia a usmievaju sa.... troska som narobil bengal,

prijimaci ani nemukol, vykonal vsetky ukony ako bolo treba. Mechanicky z dielne

mavali rukou spoza skiel... uz ked vidia black P308 tak sa dekuju vsetci :D:D:D

a mozno si len namyslam a maju ma vsetci v pazi...:o

navyse neviem ci sa mi to zda ale mam pocit ze rano bola vypnuta klima (rezim OFF)

kua snad to neni nova lastovicka :bacha:bacha:bacha

Odesláno

tam maju vsetkych v pazi, ale bojim sa ze toto nevyriesia ani moji fesaci na jeden krat. hlavne ich prinut poriadne prestudovat vsetky pripisy ohladne takychto problemov v serviceboxe... nato seru a vypnu este aj zdravy rozum a rozmyslanie technicke.

Odesláno

Tak hlavne nech na nieco pridu. Ked som ja riesil padanie otacok na 307icke, bol som tam cca 3-4 krat, vzdy to \"bolo\" nieco ine a vysledok? Nic nevyriesili :D

Dufam ale, ze tentokrat to bude naopak, vela stastia :super

Odesláno

ty si bol iny pripad, a hlavne si neposluchol toho co ti radil co mas hned spravit ;)

kroky potrebne k tomu aby sa vyvratili priciny tvojho problemu, ale teraz uz si ok ne ?

ale diky za podporu :D

vo stvrtok sa vidime a dones si uterak aby si si mal do coho slzicky z prehry poutierat :D

Odesláno

No pockaj pockaj, ja som tu inicializaciu urobil podla pokynov (aj ked som sa obaval, ze mi vyskoci motor), ale nic to nepomohlo... Resp. minimalne, pripadne placebo efekt :)

Ha ha ha, som sa pobavil - hlavne si priprav De Luxe cez vikend ;)

Odesláno

No pockaj pockaj, ja som tu inicializaciu urobil podla pokynov (aj ked som sa obaval, ze mi vyskoci motor), ale nic to nepomohlo... Resp. minimalne, pripadne placebo efekt :)

Ha ha ha, som sa pobavil - hlavne si priprav De Luxe cez vikend ;)

Odesláno

takze

auto som nechal v servise, dohodli sme sa s veducim, ze rano vyskusaju nastartovat auto (nejazdit) co nebol problem ani u nas,

po chvili vypnut motor a znovu nastartovat za cca hodinu ~ dve... po druhom starte takmer vzdy doslo k rozsvieteniu CHECK.

Takze tento pokus si vyskusaju zajtra sami... Verim a dufam ze pokus dopadne uspesne... poskytnem info...

cago belo, idem domov... zachvilu mi vypne webasto na mojej 407me tak nech mi nevychladne zas motor :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...