Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
takovy dotazek, chlapi - da se nejak nastavit aby pri rekneme dlouhym podrzeni zamykani na klicku vyjely sami predni elektricky okynka (zavreli se) ??? tohle mi dost v aute chybi.... diky

206 to neumí

Odesláno
kurfaaaaaaaaaa to furt nějde:bojim, sem to zkusil znovu: nastartoval jsem automaticky se mi spustili světla a pak zdech a problikl dalkovima a nic se nestalo, tak jsem nastartoval spustili se opět automaticky světla a ještě jsem je teda zapl manualně a pak vypl a zhasl motor problikl a zase nic :o:(

včem udělal soudruh z Podolí chybu?:bacha

Po nastartovani zapni svetla manualne :) pak chcipni motor a teprve pak vypni svetla :) az je vypnes pritahni packu k sobe , jen tukni a oni se ti na 24s rozsviti tlumeny :) ted jsem to zkousel na MUX :)

Odesláno
kurfaaaaaaaaaa to furt nějde:bojim, sem to zkusil znovu: nastartoval jsem automaticky se mi spustili světla a pak zdech a problikl dalkovima a nic se nestalo, tak jsem nastartoval spustili se opět automaticky světla a ještě jsem je teda zapl manualně a pak vypl a zhasl motor problikl a zase nic :o:(

včem udělal soudruh z Podolí chybu?:bacha

Po nastartovani zapni svetla manualne :) pak chcipni motor a teprve pak vypni svetla :) az je vypnes pritahni packu k sobe , jen tukni a oni se ti na 24s rozsviti tlumeny :) ted jsem to zkousel na MUX :)

nic, nefunguje to...:( ...je to nějaky proklety ta moje eletrika, neni to třeba vypli v tym BSI?

Odesláno

V BSI som sa nestretol ze by sa to dalo vypnut tu mas postup z manualu

Doprovodné dočasné osvetlenie

Pri opúšťaní vozidla môžu ostať

rozsvietené parkovacie svetlá spolu

so svetlami stretávacími po dobu

približne 30 sekúnd.

Toto dosiahnete:

- otočte kľúč od zapaľovania do polohy STOP,

- otočte ovládačom osvetlenia do

polohy 0,

- vykonajte úkon \"svetelná výstraha\"

(bliknutie diaľkovými svetlami),

- vystúpte z vozidla a toto uzamknite.

Odesláno
V BSI som sa nestretol ze by sa to dalo vypnut tu mas postup z manualu

Doprovodné dočasné osvetlenie

Pri opúšťaní vozidla môžu ostať

rozsvietené parkovacie svetlá spolu

so svetlami stretávacími po dobu

približne 30 sekúnd.

Toto dosiahnete:

- otočte kľúč od zapaľovania do polohy STOP,

- otočte ovládačom osvetlenia do

polohy 0,

- vykonajte úkon \"svetelná výstraha\"

(bliknutie diaľkovými svetlami),

- vystúpte z vozidla a toto uzamknite.

no to je hezke ale ja opravdu nejsem blbec, postupuji tak, zkoušel jsem snad všechny zpusoby ale nic, to auto je proklety snad nebo ja nevim, zitra ještě něco vyzkoušim s BSM, jinak neukazuje teplotu, nespoušti klimu, neumi follow me home, sami problemy.... a to když to straky čipoval tak byly taky problemy, jina ŘJ než našel stejnou, no prostě nevim nevim už co je tam sprvaně udělany.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chci se zeptat rodiče maj 1.4 HDI 2004, hledal jsem jesly to má ten MUX tak jsem našel v service boxu: MULTIPLEXNÍ ROZVOD MONTÁŽ MULTIPLEXNÍ SÍTĚ tak to má ten MUX ? A jinak šel by na přístrojovku když to má hodiny a teplotu ten display z 307čky dát display na spotřebu ?

[upravil dne 21/3/12 10:39 od slider]

Odesláno

Rozdelej kaplicku, podivej se jestli tam vede 5 dratu, kdyz ano,tak mas vyhrano :) pak jeste povolit v Diagnostice a vse bude fungovat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...